Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Laadkabel Audi A3 E-Tron kopen?

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande assortiment aan type 2 (Mennekes) laadkabels voor de Audi A3 E-Tron. Nu met gratis verzending in Nederland en België.


Weergave:
 

Audi A3 E-Tron type 2 laadkabel

de Audi A3 E-Tron maakt net zoals de Audi E-Tron en de Audi Q7 E-Tron gebruik van een type 2 (Mennekes) aansluiting. De Audi A3 E-Tron kan tot maximaal 16A in 1 fase laden. Wanneer u een type 2 32A laadkabel gebruikt zal de auto niet opladen, belangerijk is dus dat u een 16A type 2 laadkabel heeft. Het maakt niet uit of het een laadkabel is die 1 of 3 fase kan laden, beide werken op de Audi A3 E-Tron. 

Alle laadkabels die Dakdragerwinkel.nl levert voor de Audi A3 E-Tron beschikken over meerdere veiligheidscertificaten zoals brandveiligheid en weerbestendigheid. Hiermee kunt u dus zorgeloos uw auto opladen.

Audi E-Tron laadkabel gratis verzenden

Bij Dakdragerwinkel.nl bieden wij snelle levering binnen Nederland en België. Zo hebben wij voor onze voorraad artikelen de regel: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis". Daarbij geldt voor Nederland dat wij geen verzendkosten in rekening brengen. Verzending naar België is ook gratis.

Een laadkabel voor de Audi A3 E-Tron koopt u voordelig en snel bij Dakdragerwinkel.nl | Gratis verzending in Nederland en België.