Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dacia laadkabels?

Bij Dakdragerwinkel.nl leveren we verschillende merken laadkabels type 2 voor elektrische auto's van Dacia. Nu met gratis verzending op alle laadkabels! Kies hieronder uw Dacia model.


Weergave:
 

Dacia laadkabel kopen?

De juiste lader voor een elektrische auto is afhankelijk van het type aansluiting op de auto. Voor een Dacia auto is een Type 2 laadkabel de juiste kabel. Met een type 2 kabel is het mogelijk om zowel 1,2 als 3 fasen te laden.
Met een mobiele lader kan je ook je elektrische Dacia opladen via het stopcontact (CEE16).

Welke type kabel hoort bij mijn Dacia?

Het type laadkabel die passen op de elektrsiche automodellen, zoals de Dacia Spring, is de type 2 laadkabel. Dakdragerwinkel.nl levert verschillende A-merken type 2 laadkabels voor de Dacia Spring.

Bestel vandaag nog een Dacia laadkabel bij Dakdragerwinkel.nl en profiteer van gratis verzending in Nederland en België. Op werkdagen voor 16:00 besteld = zelfde dag verzonden.

Op zoek naar een lange Dacia laadkabel? In het assortiment van Dakdragerwinkel.nl vind je diverse maten laadkabels tot 10 meter. Zo heb je altijd een kabel die lang genoeg is om bij verschillende oplaadpunten te laden.
 
Een type 2 laadkabel voor de Dacia koop je voordelig en snel bij Dakdragerwinkel.nl