Al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Ford Laadkabel kopen?

Bij Dakdragerwinkel.nl leveren we laadkabels voor onderstaande Ford modellen. We verzenden alle laadkabels gratis in Nederland en België.


Ford laadkabel kopen?

Dakdragerwinkel.nl levert enkel laadkabels met een IP54 certificering, dit betekent dat de laadkabels waterdicht en bestendig tegen vuil zijn. In ons assortiment vindt u laadkabels voor de volgende Ford modellen: 
  • Transit Connect Electric
  • Focus Electric
  • C-Max Electric
  • Kuga
Bij het kiezen van de juiste laadkabel moet er gekeken worden naar de verschillen in type. Zo is er een Type 1 en een Type 2 laadkabel. Voor Ford auto's zijn Type 2 laadkabels de norm. Een Type 2 laadkabel wordt gekenmerkt door een 7-pins stekkeraansluiting aan de autozijde. 

Welke type kabel hoort bij mijn Ford?

Ford elektrische automodellen beschikken veelal over een type 2  aansluiting. Voor een type 2 aansluiting zijn zowel 16A als 32A kabels geschikt en kan je 1,2 en 3 fase laden. Bij Dakdragerwinkel.nl vindt u een breed assortiment aan autospecifieke laadkabels van zowel 16A als 32A. 

Gratis verzending op laadkabels Ford

Bij Dakdragerwinkel.nl bieden wij snelle levering binnen Nederland en België. Zo hebben wij voor onze voorraad artikelen de regel: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis". Daarbij geldt voor Nederland dat wij geen verzendkosten in rekening brengen. Verzending naar België is ook gratis.
 


De laadkabels voor Ford worden direct uit voorraad verzonden | Dakdragerwinkel.nl, gratis verzending in Nederland en België.