Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Laadkabel Kia kopen?

Bij Dakdragerwinkel.nl leveren we verschillende types laadkabel (1 & 2) voor elektrische auto's van Kia. Nu met gratis verzending op alle laadkabels!

Kies hieronder uw Kia model.


Weergave:
 

Kia laadkabel kopen?

Dakdragerwinkel.nl levert verschillende laadkabels voor elektrische automodellen van Kia. Alle Kia laadkabels zijn voorzien van een brandbeveiliging en weersbestendigheid certificering. Bij Dakdragerwinkel.nl vindt u laadkabels voor de volgende Kia modellen:
- Kia Soul laadkabel
- Kia Niro laadkabel
- Kia EV6 laadkabel
- Kia Optima Plug-in Hybrid laadkabel

Welke type kabel hoort bij mijn Kia?

Een elektrische auto van Kia maakt gebruik van een Type 2 aansluiting. Een Type 2 laadkabel wordt gekenmerkt door een 7-pins aansluiting (Mennekes). Met een Type 2 laadkabel kan zowel 1,2 als 3 fasen worden geladen.

Gratis verzending op laadkabels

Bij Dakdragerwinkel.nl bieden wij snelle levering op laadkabels binnen Nederland en België. Zo hebben wij voor onze voorraad artikelen de regel: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis". Daarbij geldt voor Nederland dat wij geen verzendkosten in rekening brengen. Verzending naar België is ook gratis.

Heeft u nog vragen over de laadkabels voor uw Kia model, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Zevenhuizen (zh) voor altijd passend advies.

Een laadkabel voor Kia koopt u snel en voordelig bij Dakdragerwinkel.nl | Nu met gratis verzending!