Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Laadkabel Mitsubishi I-MIEV kopen?

Bij Dakdragerwinkel.nl leveren we het onderstaande assortiment laadkabels voor de Mitsubishi I-MIEV. Alle laadkabels worden gratis verzonden in heel Nederland en België.


Weergave:
 

i-MIEV type 1 laadkabel online bestellen

De Mitsubishi Innovative Electric Vehicle (MIEV) is de Europese variant van de Mitsubishi i. De i-MIEV beschikt over een type 1 (Yazaki) aansluiting en kan hiermee opladen tot maximaal 3.7 kW. Bij Dakdragerwinkel.nl leveren we zowel een 16A als een 32A type 1 laadkabel voor de Mitsubishi Miev. Het is niet mogelijk om met de Mitsubishi i-Miev gebruik te maken van het drie fasenladen systeem. Het volledig opladen van de Mitsubishi i-Miev duurt ongeveer tussen de 4 en 8 uur.

Gratis verzending op laadkabel Mitsubishi i-MIEV

Bij Dakdragerwinkel.nl bieden wij snelle levering binnen Nederland en België. Zo hebben wij voor onze voorraad artikelen de regel: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis". Daarbij geldt voor Nederland dat wij geen verzendkosten in rekening brengen. Verzending naar België is ook gratis.
 

De laadkabels voor de Mitsubishi i-MIEV worden direct uit voorraad geleverd. | Gratis verzending in Nederland en België. | 
Dakdragerwinkel.nl