Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,1
0
Winkelwagen

Spanbanden voor bedrijfswagens

Dakdragerwinkel.nl verkoopt spanbanden/sjorbanden van verschillende diktes, lengtes, materialen en met of zonder ratel en haken. Ook bieden wij verschillende sterkte spanbanden die variëren van 250 kg tot 1000 kg beslastbaar gewicht.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Veilig grote ladingen transporteren

Grote spullen vervoeren? Bekijk ons assoritment spanbanden en vind de juiste spanband of set spanbandjes. Hiermee kun je jouw ladingen goed vastzetten en veilig transporteren. Zo blijven je spullen stevig op zijn plaatst en heb je geen last van schuivende ladingen tijdens het rijden. Ook voorkom je zo beschadigingen aan jouw spullen en bedrijfsbus.

Makkelijk lading vastzetten

Spanbanden zijn erg handig om jouw lading stevig in de bus vast te zetten voor transport. Bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen en grote en zware spullen wilt vervoeren. Om spullen makkelijk vast te zetten is een spanband met ratel of klemsnelsluiting erg handig, je hoeft namelijk geen extra kracht te zetten om de band strak te spannen. Ook zijn de spanbanden met ratel voorzien van handige haken om de sjorbanden makkelijk en snel vast te zetten.

Spanbanden voor bedrijfswagens online kopen

Koop makkelijk jouw spanbanden online bij Dakdragerwinkel.nl en profiteer van de gratis verzending binnen Nederland en Belgie. Je hoeft nooit lang te wachten op jouw bestelling, want bestel je voor 16:00 dan wordt deze vandaag nog verzonden!

Verschillende lengtes

Kleine spullen vastzetten? Daarvoor hebben wij korte spanbanden in het assortiment van 2,5m en 3m. Voor grotere ladingen vind je in het assortiment van Dakdragerwinkel.nl lange spanbanden van 4,5m, 5m, 7m en 8m.