Aiways dakdragers kopen?

Kies in onderstaand overzicht jouw model en uitvoering Aiways en je ziet de geschikte dakdragersets voor jouw auto.

 

Vanaf 2017 is Aiways te vinden op de automarkt, opgericht door Samuel Fu en Gerry GU. De Chinese autofabrikant produceert alleen elektrische auto's en is daarmee een EV-only merk. Het eerste model dat Aiways op de markt bracht is de Aiways U5, ontworpen in 2017 en ontwikkeld in 2020. Daarna volgde de Aiways U6 die vanaf 2023 beschikbaar wordt gesteld.

Hoge kwaliteit Aiways dakdragers

Wij verkopen dakdragers die echt goed zijn, lang mee gaan en veilig gebruikt kunnen worden. In ons assortiment vind je dakdragers van Thule, Yakima, Prorack, Aguri, Hapro, Atera, TwinnyLoad en Menabo. Goede dakdragers voor jouw Aiways koop je makkelijk online of via de showroom.

Monteren Aiways dakdragers

Heb je vragen over de montage van Aiways dakdragers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou adviseren en je vragen beantwoorden. Vragen zoals: ''Hoe ver moeten de dakdragers uit elkaar?'', ''Hoe moet ik de dakdragers bevestigen?'', ''Waar moet ik de dakdragers bevestigen?'' kunnen wij allemaal voor je beantwoorden. Monteer je liever niet zelf de dakdragers? Dan kunnen wij dit voor je doen. Wanneer je kiest voor ophalen van je bestelling verzorgen wij de montage voor jou als extra service.

Advies dakdragers

Weet je niet welke dakdragers passen op jouw Aiways? Geen probleem. Dakdragerwinkel.nl levert enkel complete dakdragersets voor Aiways. Zo heb je altijd een passende oplossing en hoef je niet meer te zoeken welke dakdragers geschikt zijn voor jouw auto.

Showroom in Zevenhuizen

In onze showroom kun je terecht voor een professioneel advies. We kunnen je helpen met het kiezen van het juiste type dakdrager wat aansluit bij jouw wensen. Ook vertellen we je graag wat de verschillen zijn tussen de verschillende merken dakdragers. Wij zijn gevestigd in Zevenhuizen (Zuid-Holland), centraal gelegen in de randstad. Kom je uit Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Capelle aan den IJssel, Schiedam of een ander omliggende stad of dorp? Dan hoef je maar een klein stukje te rijden om dakdragers bij ons te kopen.

Bestel vandaag Aiways dakdragers op Dakdragerwinkel.nl en profiteer van gratis verzending of gratis montage bij het afhalen!