Toyota dakdragers kopen?

Kies in onderstaand overzicht jouw model en uitvoering Toyota en je ziet de geschikte dakdragersets voor jouw auto.

Uitsluitend kwaliteits dakdragers

Op Dakdragerwinkel.nl leveren wij alleen Toyota dakdragersets van A-merken. Zo vindt vind u bij ons Toyota dakdragers van Thule, Atera en Whispbar. Deze kwaliteitsmerken blinken uit in gebruiksgemak en duurzaamheid. Daarnaast maken deze merken uitsluitend auto specifieke dakdragersets. Dit betekend dat je altijd verzekerd bent van een optimale pasvorm op uw Toyota.Bij de verschillende sets heb je de keuze tussen stalen en aluminium dakdragerstangen. De aluminium dakdragerstangen onderscheiden zich door de vormgeving en de aanwezigheid van een T-profiel. Door de aerodynamische vorm zullen de dakdragers minder windgeruis maken. Het T-profiel is bedoeld voor de montage van accessoires zoals fietsdakdragers, skidragers en watersportdragers.
 

Complete Toyota dakdragersets

Al onze Toyota dakdragers worden geleverd als complete sets. Je hebt dus niets extra's nodig om ze op jouw auto te kunnen monteren. De Atera dakdragersets zijn zelfs compleet voorgemonteerd. Dit betekend dat je de dakdragers direct vanuit de doos op jouw auto kunt monteren. De Thule dakdragersets bestaan uit 3 verschillende delen, namelijk: De stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Het voordeel is dat je mogelijk onderdelen hiervan opnieuw kunt gebruiken bij jouw volgende auto.
 

Toyota dakdragers verzenden of ophalen

Bij Dakdragerwinkel.nl bieden wij gratis verzending binnen Nederland. Verzending naar België kost € 9,95. Ook bieden wij de service op voorraad dakdragers: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis!". Wanneer je de Toyota dakdragers op wilt halen in onze schowroom in Zevenhuizen zullen wij deze gratis voor je monteren.

Dakdragers Toyota kopen? | Dakdragerwinkel.nl