Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Skoda dakdragers kopen?Skoda dakdragers van diverse A-merken

Bij Dakdragerwinkel.nl heeft u ruime keuze in Skoda dakdragers van diverse A-merken. Zo leveren wij complete dakdragersets van de merken Thule, Atera en Yakima. Deze merken worden gekenmerkt door de autospecifieke dakdragersets. Zo bent u altijd verzekerd van de perfecte pasvorm op uw Skoda.

De Skoda dakdragers van Thule en Whispbar worden opgebouwd uit verschillende onderdelen. Bij Thule zijn dit 3 onderdelen, namelijk: de stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Bij Whispbar en de Thule WingBar Edge zijn dit de stangenset en autospecifieke kitset. Bij deze sets zijn de voetensets namelijk altijd geïntegreerd in de stangen. Bij deze opgebouwde sets kunt u bij een volgende auto, mogelijk onderdelen van deze dakdragersets opnieuw gebruiken.

De sets van Atera worden compleet voorgemonteerd geleverd. Dit betekent dat u ze vanuit de doos direct op de auto kunt plaatsen. Nadeel hiervan is dat u bij een volgende auto een complete nieuwe set nodig heeft en dus niet onderdelen hiervan los kunt bijbestellen.
 

Keuze uit verschillende dakdragerstangen

Bij de verschillende merken heeft u keuze tussen verschillende dakdragerstangen. Zo kunt u kiezen voor (standaard) staal en aluminium. De aluminium stangen van Thule en Yakima zijn aerodymanisch gevormd. Hierdoor zullen deze minder windgeruis geven.
 

Snelle levering en gratis verzending

Bij Dakdragerwinkel.nl bieden wij snelle levering binnen Nederland en België. Zo hebben wij voor onze voorraad artikelen de regel: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis". Daarbij geldt voor Nederland dat wij geen verzendkosten in rekening brengen. Verzending naar België is ook gratis.
 

Skoda dakdragers ophalen in de showroom

Wilt u liever de dakdragers voor uw Skoda ophalen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Zevenhuizen. In onze showroom kunnen wij u nog extra adviseren over de juiste dakdragers voor uw toepassing en zullen wij de sets voor u in elkaar zetten en op de auto plaatsen. Dit doen wij om de gratis verzending te compenseren.

Skoda dakdragers nodig? Koop ze veilig en snel op Dakdragerwinkel.nl.