COVID-19 - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Hapro dakkoffer kopen?

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande modellen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Hapro. Alle dakkoffers worden gratis aan huis geleverd. Mogelijk kunt u gebruik maken het bovenstaande filter om tussen het Hapro aanbod te navigeren. Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Veilig en vertrouwd

Hapro dakkoffers kennen een fraaie vormgeving, zijn degelijk, veilig en erg gebruiksvriendelijk. Bij het ontwerp is gebruik gemaakt van moderne materialen en is gekozen voor een strakke en dynamische vormgeving. Dit van oorsprong Nederlandse merk levert met de Hapro dakkoffers een kwalitatieve en betrouwbare manier voor het vervoeren van al uw bagage. Al de modellen zijn volledige TÜV gecertificeerd en beschikken over het 'City-Crash' test predikaat. U ontvangt ook een garantie van maar liefst 5 jaar!
 

Ons aanbod Hapro dakkoffers

Dakdragerwinkel.nl is officiëel Hapro dealer. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle modellen dakkoffer van het merk. U maakt een keuze tussen de verschillende modellen:
 

Hapro Softbox

De Softbox is een daktas/opvouwbare dakkoffer van Hapro voor verschillende modellen auto's. De Softbox wordt in 2 maten geleverd: 375 liter en 570 liter. De daktas beschikt over een metalen frame aan de binnenzijde. Hierdoor blijft de tas altijd in de juiste vorm staan.
 

Hapro Rider

De Rider is het basismodel dakkffer van het merk Hapro. Deze basismodel is in 3 lengtes te bestellen. Zo vindt u op onze website de Hapro Rider 4.4, Rider 5.4 & Rider 6.4. Al deze dakkoffers zijn aan 1 kant te openen (de Rider 4.4 aan de achterzijde) en beschiken over een dakkoffer met Antraciet deksel.
 

Hapro Traxer

De Hapro Traxer dakkofferlijn is het meest verkochte model binnen het assortiment van Hapro. Dit komt door het laadvermogen van 75 kg, de dubbelzijdige opening en de keuze uit 5 verschillende maten. Daarnaast kunt u bij de Hapro Traxer 6.6 en Traxer 8.6 kiezen uit maar liefst 5 kleuren, namelijk: Silvergrey, Antracite, Brilliant Black, Pure White of Titanium. De Hapro Traxer 6.6 is ook in diverse vergelijkingstesten meegenomen. Zo ontving de Traxer bij de test door Autovisie het precikaat 'Uitstekend' en bij de ANWB dakkoffertest het label: 'Beste Koop'.
 

Hapro Zenith

Het model Zenith is het absolute topmodel van Hapro. Deze aerodynamische bagagebox beschikt, net als de Hapro Traxer, over een Premium-Fit montage systeem en 75 laadvermogen. Daarnaast beschikt de Zenith ook over een dubbelzijdige opening, dit betekent dat u de dakkoffer zowel aan de linker- als de rechterzijde kunt openen en sluiten. De Zenith wordt geleverd in 2 maten: De Zenith 6.6 met 360 liter inhoud en de Hapro Zenith 8.6 met 330 liter inhoud.
 

Dakkoffer showroom

In onze showroom in Zevenhuizen (Zh) vindt u een groot gedeelte van het Hapro dakkoffer assortiment. Hier kunt u dan ook de verschillende modellen bekijken en vergelijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw Hapro dakkoffer online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Het verzenden van de dakkoffer is gratis en kan in overleg binnen 1 tot 3 werkdagen vezorgd worden. 
 


Dakdragerwinkel.nl levert Hapro dakkoffers uit eigen voorraad!