0
Winkelwagen

Hapro dakkoffer kopen?Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Veilig en vertrouwd

Hapro dakkoffers kennen een fraaie vormgeving, zijn degelijk, veilig en erg gebruiksvriendelijk. Bij het ontwerp is gebruik gemaakt van moderne materialen en is gekozen voor een strakke en dynamische vormgeving. Dit van oorsprong Nederlandse merk levert met de Hapro dakkoffers een kwalitatieve en betrouwbare manier voor het vervoeren van al uw bagage.

Ook in vergelijkings testen worden de Hapro dakkoffers geroemd. Zo kreeg de Traxer in een door Autovisie uitgevoerde test het predikaat "Uitstekend" en de Zenith "Goed".
 

Ons aanbod Hapro dakkoffers

Dakdragerwinkel.nl is officiëel Hapro dealer. U kunt bij ons terecht voor alle modellen. De meest verkochte Hapro dakkoffers zijn

  • Hapro traxer 4.6 met een inhoud van 370 liter
  • Hapro traxer 6.6 met een inhoud van 410 liter
  • Hapro traxer 8.6 met een inhoud van 530 liter

Hapro dakkoffers kennen een centrale vergrendeling en kunnen eenvoudig worden gemonteerd dankzij het Premium-Fit montage systeem. U zult versteld staan van de grote hoeveelheid extra ruimte die u door de koffer creëert.

Bezoek onze showroom en bekijk en vergelijk de diverse Hapro dakkoffers. Of bestel uw dakkoffer eenvoudig online. Dakdragerwinkel.nl levert de Hapro dakkoffer van uw keuze snel en voordelig zonder extra bezorgkosten.