COVID-19: Online 24/7 open | Afhalen mogelijk | Showroom gesloten - Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Dakkoffer kopen?Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Op zoek naar een dakkoffer? Bij Dakdragerwinkel.nl heeft u ruime keuze tussen meerdere A-merken, diverse groottes en verschillende prijsklasses. U kunt kiezen voor gratis verzending binnen Nederland of gratis montage bij het ophalen van de dakkoffer in onze showroom.
 

A-merken dakkoffers: Thule, Hapro en Yakima

Wij leveren uitsluitend dakkoffers van A-merken. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van goede kwaliteit van uw dakkoffer en daarmee dus ook een veilig reis naar uw vakantiebestemming. Onze dakkoffers zijn allemaal volledig 'City-Crash'-test en TÜV goedgekeurd. Daarom krijgt u bij iedere dakkoffer die u bij ons koopt, maar liefst 5 jaar garantie.
 

Dakkoffer voor iedere toepassing

Wij hebben een groot assortiment dakkoffers met verschillende groottes, materialen en bevestigingen. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor dakkoffers, of u op zoek bent naar een skibox voor de wintersport of een bagagebox voor het transport van de bagage tijdens de zomervakantie of meivakantie. 

Daarbij kunt u ook een keuze maken tussen de verschillende maten. Er zijn namelijk verschillende modellen waarbij rekening is gehouden met het model auto. Zo vindt u verschillende dakkoffers voor hatchbacks, sedans en stationwagens.
 

Dakkoffer winkel in de randstad

Op onze locatie in Zevenhuizen (midden in de driehoek, Rotterdam, Den Haag en Gouda) beschikken wij over een grote showroom, waar u bijna al onze producten vindt. Ook hier kunt u alle dakkoffers bekijken en u laten adviseren over de verschillende modellen en merken. Daarbij hebben wij bij onze showroom het grootste gedeelde van onze voorraad staan. Dit betekent dan vaak ook dat u de dakkoffer direct kunt meenemen.

Wij zullen u dan ook altijd helpen met de montage van de dakkoffer, dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. Bij de montage kunnen we u nog extra adviseren en tips geven voor de montage en bij het gebruik van de dakkoffer.

Kwaliteits dakkoffers koopt u bij Dakdragerwinkel.nl