Ford dakdragers kopen?

Kies in onderstaand overzicht jouw model en uitvoering Ford en je ziet de geschikte dakdragersets voor jouw auto.

Ruime keuze uit Ford dakdragers van diverse A-merken

Dakdragerwinkel.nl is expert op het gebied van autospecifieke dakdragers. Wij leveren uitsluitend Ford dakdragers van A-merken. Hierdoor kunnen wij je altijd verzekeren van een veilige reis met de dakdragers op jouw Ford.

De dakdragers van Atera worden compleet voorgemonteerd geleverd en kun je dus direct uit de doos op jouw auto plaatsen. De dakdragersets van de premium merken Thule en Yakima bestaan uit losse onderdelen. Dit betekent dat deze onderdelen eerst nog gemonteerd moeten worden om een passende set op jouw auto te plaatsen. Na het monteren van deze onderdelen zijn de dakdragers net zo eenvoudig in gebruik als de dakdragers van Atera. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat je onderdelen van de Thule en Yakima dakdragersets mogelijk opnieuw kunt gebruiken bij jouw volgende auto. Dit is helaas bij Atera dakdragersets niet mogelijk.
 

Gratis verzending binnen Nederland en België

Al onze producten worden gratis naar je verzonden. Ook de dakkoffers en fietsendragers. Daarnaast geldt voor de meeste producten op onze website: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis". Let hierbij altijd wel op de voorraadindicatie.

De Ford dakdragers die op onze website niet op voorraad staan, hebben wij normaliter binnen 1 tot 3 werkdagen in huis (tenzij anders is aangegeven). Indien besteld zullen wij deze producten zo snel mogelijk naar je verzenden. Wij zullen in dit geval je altijd op de hoogte houden van de levering van jouw Ford dakdragers.
 

Montageservice Ford dakdragers

Wanneer je er voor kiest om de dakdragers, dakkkoffer, fietsendrager of ander product op te halen op onze locatie in Zevenhuizen, zullen wij deze gratis voor u monteren op jouw Ford. Deze service is ten compensatie van de gratis verzending. Deze gratis montageservice kunnen wij helaas niet aanbieden op onze Ford dakdragers van de merken TwinnyLoad en Menabo.

Dakdragers Ford kopen? Bestel nu voordelig en snel op Dakdragerwinkel.nl