0
Winkelwagen

BMW dakdragers kopen?

Kies in onderstaand overzicht uw model en uitvoering BMW en u ziet de geschikte dakdragersets voor uw auto.


Kwaliteits BMW dakdragers

Bent u op zoek naar kwaliteitsdragers voor uw BMW? Dakdragerwinkel.nl levert BMW dakdragers van diverse A-merken. Deze merken worden gekenmerkt door de auto specifieke pasvorm. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis en het optimale gebruik van het draagvermogen van uw BMW.

Daarbij heeft u bij onze merken keuze tussen dakdragerstangen van staal en aluminium. De aluminium BMW dakdragers hebben een andere vorm dan de vierkante stalen stangen. Dit zorgt voor minder windgeruis rond de stang tijdens uw reis. Daarnaast beschikken de aluminium dragers over een T-profiel. Dit T-profiel wordt veelal gebruikt voor de montage van accessoires zoals fietsdragers, skidragers en watersport dragers.
 

BMW dakdragers monteren

Montage van BMW dakdragers gaat zeer eenvoudig. Alle merken die wij verkopen worden gekenmerkt door eenvoudige montage. Zo zijn de Atera dakdragers zelfs compleet voorgemonteerd. Dit betekent dat u de dakdragers direct vanuit de doos op de auto kunt plaatsen. De Thule en Yakima dakdragers moeten eerst nog in elkaar gezet worden, wanneer dit is gebeurd zijn deze net zo snel op de auto te plaatsen als de BMW dakdragers van Atera.

Bijkomend voordeel van de Yakima en Thule dragers is dat u onderdelen hier mogelijk opnieuw van kunt gebruiken. De sets hebben namelijk altijd een auto specifieke kitset die de dakdragerset passend maakt op de BMW. Het kan dus zo zijn dat u alleen dit onderdeel hoeft te kopen bij de volgende auto. 

Wilt u de Atera, Thule of Yakima dakdragers liever gemonteerd hebben? Wanneer u de dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zh) zullen wij de dakdragers voor u in elkaar zetten en op de auto plaatsten. Dit geldt helaas niet voor de dragers van Menabo en TwinnyLoad.

BMW dakdragers nodig? Dakdragerwinkel.nl, op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis!