Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

BMW dakdragers kopen?

Ben je op zoek naar een BMW dakdrager van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Dakdragerwinkel.nl aan het juiste adres. Voor bekende BMW series zoals de BMW 3 serie, BMW 5 serie en de BMW X1 serie hebben wij meerdere dakdragers in ons assortiment. Voor een BMW met dakrailing, vaste bevestigingspunten of geintrereerde railing vind je zeker weten een passende dakdrager. Kies in onderstaand overzicht jouw BMW model en uitvoering en je ziet de geschikte dakdragersets voor jouw auto. 


Kwaliteits BMW dakdragers

Ben je op zoek naar kwaliteitsdragers voor jouw BMW? Dakdragerwinkel.nl levert BMW dakdragers van diverse A-merken. Deze merken worden gekenmerkt door de auto specifieke pasvorm. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige reis en het optimale gebruik van het draagvermogen van jouw BMW. 
 
Daarbij heb je bij onze merken keuze tussen dakdragerstangen van staal en aluminium. De aluminium BMW dakdragers hebben een andere vorm dan de vierkante stalen stangen. Dit zorgt voor minder windgeruis rond de stang tijdens jouw reis. Daarnaast beschikken de aluminium dragers over een T-profiel. Dit T-profiel wordt veelal gebruikt voor de montage van accessoires zoals fietsdragers, skidragers en watersport dragers. 
 

BMW dakdragers monteren

De montage van BMW dakdragers gaat zeer eenvoudig. Alle merken die wij verkopen worden gekenmerkt door een eenvoudige montage. Zo zijn de Atera dakdragers zelfs compleet voorgemonteerd. Dit betekent dat je de BMW dakdragers direct vanuit de doos op de auto kunt plaatsen. De Thule en Yakima dakdragers voor jouw BMW moeten eerst nog in elkaar gezet worden, wanneer dit is gebeurd zijn deze net zo snel op de auto te plaatsen als de BMW dakdragers van Atera. 

Bijkomend voordeel van de Yakima en Thule dragers is dat je onderdelen hier mogelijk opnieuw van kunt gebruiken. De sets hebben namelijk altijd een auto specifieke kitset die de dakdragerset passend maakt op de BMW. Het kan dus zo zijn dat je alleen dit onderdeel hoeft te kopen bij de volgende auto.  
 

Service van Dakdragerwinkel.nl

Wil je  graag een BMW dakdrager kopen? Dat kan snel en eenvoudig online op Dakdragerwinkel.nl. Wil je de Atera, Thule of Yakima dakdragers voor de BMW liever gemonteerd hebben? Wanneer je de BMW dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zh) zullen wij de dakdragers voor jou in elkaar zetten en op de auto plaatsten. Dit geldt helaas niet voor de dragers van Menabo en TwinnyLoad.Dakdragerwinkel.nl, op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis! Dat is een snelle levering waar je op kunt vertrouwen.

BMW dakdragers nodig? Dakdragerwinkel.nl, op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis!