0
Winkelwagen

Fietsendrager kopen?Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

U gaat op pad en wilt graag uw fietsen meenemen? Dan is Dakdragerwinkel.nl er voor u! Wij hebben diverse fietsendragers in ons assortiment opgenomen. De fietsdakdragers zijn er daar een van, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor fietsendragers met achterklep montage of fietsendragers die u op de trekhaak monteert.
 

Betrouwbaar en veilig fietsen vervoeren

Om veilig en betrouwbaar uw fietsen te vervoeren kunt u kiezen tussen 3 verschillende manieren van montage. Het is belangrijk om hierbij in de gaten te houden wat voor soort fietsen u gaat vervoeren. Zo zijn de oplossingen voor bijvoorbeeld fietsen met een carbon frame, anders dan elektrische fietsen.
 

Dak fietsdragers

Fietsdakdragers zijn geschikt voor montage op het dak van uw auto. De fietsdakdragers in ons assortiment zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. U moet er immers op kunnen vertrouwen dat u uw fietsen veilig kunt vervoeren, zonder dat u een gevaar oplevert voor uzelf of andere weggebruikers. Met de fietsdakdragers van Dakdragerwinkel.nl vervoert u met gemak fietsen tot 17 kilo. De Thule ProRide 598 biedt zelfs mogelijkheden voor fietsen tot 20 kilo. 
 

Achterklep fietsendragers

Ook hebben we een ruim assortiment met fietsendragers die u op de achterklep kunt monteren. U heeft hierbij de grootste keuze in de verschillende dragers van Thule. Let er wel op dat deze fietsendragers niet op iedere auto passen. Neem dus ook altijd contact op met ons om te controleren of de drager op de auto past. Let daarbij ook altijd op dat het kenteken en de achterlichten zichtbaar moeten blijven. Hiervoor kunt u verschillende adapters voor meebestellen.
 

Trekhaak fietsendragers

Bij fietsendragers voor montage op de trekhaak heeft u de meeste keuze. Deze leveren wij van de merken, Thule, Hapro, Atera, Yakima, Uebler etc. Deze manier van fietsen vervoeren wordt geadviseerd bij elektrische fietsen. Opletpunt bij deze manier van montage is de stekkeraansluiting bij uw auto, u kunt echter de dragers altijd passend maken met een adapter van 7-polige naar 13-polige aansluiting of andersom. Deze kunt u simpelweg bij het product meebestellen.
 

Voordelen Dakdragerwinkel.nl

Voor welke montage u ook kiest. Wij bieden de scherpste prijzen en bezorgen zonder extra kosten binnen Nederland daarbij geldt op de meeste producten: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis".

U kunt uw fietsendrager ook zelf komen afhalen. In Zevenhuizen (Zh) beschikken wij over een fraaie showroom met fietsdakdragers, dakdragers, dakkoffers en meer.