Bedrijfswagen accessoires

Op Dakdragerwinkel.nl vind je een compleet assortiment aan accessoires voor jouw bedrijfswagen of bus. Ons assortiment bestaat uit dakdragers (ook wel imperiaal genoemd), bagagenetten, spanbanden, ladderklemmen en ladder beugels.
 

Accessoires voor jouw bedrijfswagen

Dakdragerwinkel.nl biedt een ruimte keuze aan bedrijfswagen onderdelen voor veel verschillende auto's. Zo hebben wij professionele dakdragers voor Ford Transit Custom, Volkswagen Transporter en Mercedes Sprinter. Maar ook voor andere bussen van bijvoorbeeld Renault, Opel, Nissan Citroën en Fiat.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat uit meer dan alleen dakdragers voor jouw bestelwagen. Je kunt gegarandeerd veilig naar jouw klus te rijden met de verschillende A-merk accessoires en imperialen die wij in het assortiment hebben. Je hebt de keuze uit Thule, Yakima, Prorack en Atera bedrijfswagen accessoires. Deze merken bieden wij ook aan voor personen auto's. Het assortiment bestaat uit:

Montage bestelwagen dakdragers en accessoires

Bij Dakdragerwinkel.nl kun je kiezen voor gratis montage bij aankoop van dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Onze specialisten helpen jou dan met het monteren van de dakdragers of bedrijfwagen accessoires. Kies je ervoor om zelf de dakdragers of imperiaal te monteren, raadpleeg dan altijd de handleiding voordat je begint met monteren. Heb je advies nodig bij de montage, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@dakdragerwinkel.nl

Gratis verzending bedrijfsbus artikelen

Snel en voordelig jouw bedrijfsauto accessoire in huis? Bij Dakdragerwinkel.nl profiteer je van gratis verzending binnen Nederland en België. Op werkdagen voor 16:00 besteld = zelfde dag verzonden.