Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Cupra dakdragers kopen?

Bent u op zoek naar een Cupra dakdrager van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Dakdragerwinkel.nl aan het juiste adres. Voor bekende Cupra modellen zoals de Cupra Born, Cupra Leon, Cupra Ateca en Cupra Formentor hebben wij meerdere dakdragers in ons assortiment. Kies in onderstaand overzicht uw Cupra model en uitvoering en u ziet de geschikte dakdragersets voor uw auto. 


Weergave:
 

A-merk Cupra dakdragers

Bent u op zoek naar kwaliteitsdragers voor uw Cupra? Dakdragerwinkel.nl levert Cupra dakdragers van diverse A-merken. Deze merken worden gekenmerkt door de auto specifieke pasvorm. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis en het optimale gebruik van het draagvermogen van uw Cupra.
 
Daarbij heeft u bij onze merken keuze tussen dakdragerstangen van staal en aluminium. De aluminium Cupra dakdragers hebben een andere vorm dan de vierkante stalen stangen. Dit zorgt voor minder windgeruis rond de stang tijdens uw reis. Daarnaast beschikken de aluminium dragers over een T-profiel. Dit T-profiel wordt veelal gebruikt voor de montage van accessoires zoals fietsdragers, skidragers en watersport dragers.

Cupra dakdragers monteren

De montage van Cupra dakdragers gaat zeer eenvoudig. Alle merken die wij verkopen worden gekenmerkt door een eenvoudige montage. Zo zijn de Atera dakdragers zelfs compleet voorgemonteerd. Dit betekent dat u de Cupra dakdragers direct vanuit de doos op de auto kunt plaatsen. De Thule en Yakima dakdragers voor uw Cupra moeten eerst nog in elkaar gezet worden, wanneer dit is gebeurd zijn deze net zo snel op de auto te plaatsen als de Cupra dakdragers van Atera. 

Bijkomend voordeel van de Yakima en Thule dragers is dat u onderdelen hier mogelijk opnieuw van kunt gebruiken. De sets hebben namelijk altijd een auto specifieke kitset die de dakdragerset passend maakt op de Cupra. Het kan dus zo zijn dat u alleen dit onderdeel hoeft te kopen bij de volgende auto.  
 

Montage service van Dakdragerwinkel.nl

Wilt u graag een Cupra dakdrager kopen? Dat doet u snel en eenvoudig online op Dakdragerwinkel.nl. Wilt u de Atera, Thule of Yakima dakdragers voor de Cupra liever gemonteerd hebben? Wanneer u de Cupra dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zh) zullen wij de dakdragers voor u in elkaar zetten en op de auto plaatsten. Dit geldt helaas niet voor de dragers van Menabo en TwinnyLoad. Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis! Dat is een snelle levering waar u op kunt vertrouwen.

Cupra dakdragers nodig? Dakdragerwinkel.nl, op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis!