BYD dakdragers

Kies in onderstaand overzicht uw model en uitvoering BYD en je ziet de geschikte dakdragersets voor jouw auto.

 

Hoge kwaliteit BYD dakdragers

Wij verkopen hoge kwaliteit dakdragers die lang mee gaan en veilig gebruikt kunnen worden. In ons assortiment vind je dakdragers van Thule, Yakima, Prorack, Aguri, Hapro, en Atera. Goede dakdragers voor jouw BYD koop je makkelijk online of via de showroom.

Monteren BYD dakdragers

Heb je vragen over de montage van BYD dakdragers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou adviseren en je vragen beantwoorden. Vragen zoals: ''Hoe ver moeten de dakdragers uit elkaar?'', ''Hoe moet ik de dakdragers bevestigen?'', ''Waar moet ik de dakdragers bevestigen?'' kunnen wij allemaal voor je beantwoorden. Monteer je liever niet zelf de dakdragers? Dan kunnen wij dit voor je doen. Wanneer je kiest voor ophalen van je bestelling verzorgen wij de montage voor jou als extra service.

Advies dakdragers

Weet je niet welke dakdragers passen op jouw BYD? Geen probleem. Dakdragerwinkel.nl levert enkel complete dakdragersets voor BYD. Zo heb je altijd een passende oplossing en hoef je niet meer te zoeken welke dakdragers geschikt zijn voor jouw auto.

Showroom in Zevenhuizen

In onze showroom kun je terecht voor een professioneel advies. We kunnen je helpen met het kiezen van het juiste type dakdrager wat aansluit bij jouw wensen. Ook vertellen we je graag wat de verschillen zijn tussen de verschillende merken dakdragers. Wij zijn gevestigd in Zevenhuizen (Zuid-Holland), centraal gelegen in de randstad. Kom je uit Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Capelle aan den IJssel, Schiedam of een ander omliggende stad of dorp? Dan hoef je maar een klein stukje te rijden om dakdragers bij ons te kopen.

Bij Dakdragerwinkel.nl profiteer je niet alleen van hoogwaardige dakdragers voor je BYD, maar ook van gratis verzending naar jouw deur!