Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,1 | Black Friday & Cyber Monday aanbiedingen | Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling bij Dakdragerwinkel.nl op diverse manieren betalen.
 
betaalmethode ideal iDEAL

iDEAL is de online betaalmethode in Nederland. Het is veilig, vertrouwd en makkelijk. U hoeft zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen.

Betalen met iDEAL is bij Dakdragerwinkel.nl gratis, wij berekenen geen transactiekosten!
 
 
betaalmethode mistercash Bancontact / Mistercash

Bancontact / Mistercash is de online betaalmethode in België. Het is veilig, vertrouwd en makkelijk. 

Voor betalingen met Bancontact / Mistercash vragen wij bij Dakdragerwinkel.nl een bijdrage van 1,5% van het orderbedrag.
 
 
betaalmethode  visabetaalmethode mastercard
betaalmethode maestro

Visa, Mastercard, Maestro:

Uiteraard kunt u bij dakdragerwinkel.nl ook met een creditcard betalen. Wij accepteren de creditcards van Visa, Mastercard en Maestro.

Voor u als consument kan het betalen met een creditcard vele voordelen bieden. Zo heeft u namelijk de mogelijkheid om uw aanschaf in termijnen te betalen en kunt u extra verzekerd zijn of extra garantie krijgen (vraag naar de voorwaarden bij uw creditcard maatschappij).

Aan het betalen met een creditcard zijn geen kosten verbonden. 
 
 
 
betaalmethode vooraf overmaken Vooraf Overmaken
U kunt er ook voor kiezen om bestelling te betalen met een bankoverschrijving. Bij de betaling vermeld u het ordernummer van uw bestelling. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verwerkt.
 
 
betaalmethode contant Contant bij afhalen
Indien u uw bestelling bij onze afhaalbalie wilt komen ophalen of u koopt direct in onze showroom dat kunt u uw bestelling contant betalen.
 
 
betaalmethode afterpay AfterPay
AfterPay voert voor Dakdragerwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Dakdragerwinkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van  500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.