Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling bij Dakdragerwinkel.nl op diverse manieren betalen.
 
betaalmethode ideal iDEAL

iDEAL is de online betaalmethode in Nederland. Het is veilig, vertrouwd en makkelijk. U hoeft zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen.

Betalen met iDEAL is bij Dakdragerwinkel.nl gratis, wij berekenen geen transactiekosten!
 
 
betaalmethode mistercash Bancontact / Mistercash

Bancontact / Mistercash is de online betaalmethode in België. Het is veilig, vertrouwd en makkelijk. 

Voor betalingen met Bancontact / Mistercash vragen wij bij Dakdragerwinkel.nl een bijdrage van 1,5% van het orderbedrag.
 
 
betaalmethode  visabetaalmethode mastercard
betaalmethode maestro

Visa, Mastercard, Maestro:

Uiteraard kunt u bij dakdragerwinkel.nl ook met een creditcard betalen. Wij accepteren de creditcards van Visa, Mastercard en Maestro.

Voor u als consument kan het betalen met een creditcard vele voordelen bieden. Zo heeft u namelijk de mogelijkheid om uw aanschaf in termijnen te betalen en kunt u extra verzekerd zijn of extra garantie krijgen (vraag naar de voorwaarden bij uw creditcard maatschappij).

Aan het betalen met een creditcard zijn geen kosten verbonden. 
 
 
 
betaalmethode vooraf overmaken Vooraf Overmaken
U kunt er ook voor kiezen om bestelling te betalen met een bankoverschrijving. Bij de betaling vermeld u het ordernummer van uw bestelling. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verwerkt.
 
 
betaalmethode contant Contant bij afhalen
Indien u uw bestelling bij onze afhaalbalie wilt komen ophalen of u koopt direct in onze showroom dat kunt u uw bestelling contant betalen.
 
 
In3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.