Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,1 | Black Friday & Cyber Monday aanbiedingen | Klik hier voor de pagina
0
Winkelwagen

Over Ons | Dakdragerwinkel.nl

Dakdragerwinkel.nl is de webwinkel waar u  in slechts 3 muisklikken de geschikte dakdragers voor uw auto vindt. Zo wordt online dakdragers kopen erg eenvoudig. Wij verzenden door heel Nederland en België.

Wij zijn officiëel Thule, Atera, Hapro en Whispbar dealer. Aan de hand van het merk en type auto krijgt u op deze site de geschikte dakdragers voor uw specifieke auto te zien. 
 

REMENKO Automotive


Dakdragerwinkel.nl is een onderdeel van REMENKO Automotive, een modern allround bedrijf in de automotive branche.

REMENKO Automotive houdt zich sinds 2007 bezig met de verkoop, verhuur en inbouw van auto aanverwante artikelen. De nadruk ligt hierbij op kwaliteits artikelen die het comfort in de auto verhogen. Van bluetooth carkits, cruise control en parkeersensoren tot autozonwering op maat, brodit houders en reis & transport oplossingen. In onze productlijnen vindt u uitsluitend kwaliteitsmerken. Zo zijn wij officiëel dealer van o.a. Atera, EasyPark, Kamei, Parrot, Pewag, Privacy Shades, RUD, SonniBoy, Thule en Waeco.

Naast Dakdragerwinkel.nl dakdragerwinkel.nl dakdragerwinkel.nl  heeft REMENKO Automotive de volgende webwinkels:
Autovoordeelwinkel.nl, Sneeuwkettingenwinkel.nl, Autoinbouwwinkel.nl, Eropuitverhuur.nl en REMENKO-elektrischefietsen.nl.
 

Showroom en Werkplaats


     n b  en]autovoordeelwinOok hebben wij een eigen vestiging met showroom en werkplaats welke centraal in de Randstad is gelegen. U vindt ons aan het Noordeinde 57 te Zevenhuizen-Moerkapelle (Zh). Midden in de driehoek Den-Haag/Leiden, Gouda en Rotterdam.  

Wij zijn gevestigd in het TruckCenter Zevenhuizen (naast Euromaster) direct aan de A12 tussen Zoetermeer en Waddinxveen. Klik hier voor een routebeschrijving vanaf uw adres.
 

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Daarom kunt u van ons verwachten:
  • Uitsluitend levering van topproducten van kwaliteitsmerken
  • Gunstige prijzen, veelal zijn wij de goedkoopste in de markt
  • Snelle leveringen, 90% van de artikelen leveren wij uit eigen voorraad
  • Deskundig advies. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de artikelen in ons assortiment en u helpen met het maken van de juiste keuze.

Zoals u ziet stellen wij u als klant centraal en stemmen wij ons productaanbod af op de wensen van onze klanten zonder daarbij onze standaards zoals kwaliteit en conform uit het oog te verliezen. Graag verwelkomen wij u dan ook in onze webshop of showroom.

Het team van REMENKO Automotive