Over Ons | Dakdragerwinkel.nl

Dakdragerwinkel.nl is de webwinkel waar u in slechts 3 muisklikken de geschikte dakdragers voor uw auto vindt. Zo wordt online dakdragers kopen erg eenvoudig. Wij verzenden door heel Nederland en België.

Dakdragerwinkel.nl is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige dakdragers en accessoires. Als officiële partner van topmerken zoals Thule, Hapro, Atera, Pro-User en Yakima, bieden wij een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor elke auto en elk avontuur. Of je nu op zoek bent naar dakdragers voor je auto, fietsdragers, of andere transportoplossingen, bij ons vind je de beste producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij Dakdragerwinkel.nl zijn we meer dan alleen een webwinkel. We zijn experts op het gebied van dakdragers, dakkoffers en fietsendragers. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we uitgebreide kennis van de verschillende merken en modellen. Ons team van specialisten staat klaar om jou te adviseren over de beste keuze voor jouw specifieke behoeften. We begrijpen dat elke klant uniek is en streven ernaar om jou de meest geschikte oplossing te bieden.REMENKO Automotive

Dakdragerwinkel.nl is een onderdeel van REMENKO Automotive, een modern allround bedrijf in de automotive branche.

REMENKO Automotive houdt zich sinds 2007 bezig met de verkoop, verhuur en inbouw van auto aanverwante artikelen. De nadruk ligt hierbij op kwaliteits artikelen die het comfort in de auto verhogen. Van bluetooth carkits, cruise control en parkeersensoren tot autozonwering op maat, brodit houders en reis & transport oplossingen. In onze productlijnen vindt u uitsluitend kwaliteitsmerken. Zo zijn wij officiëel dealer van o.a. Atera, EasyPark, Kamei, Parrot, Pewag, Privacy Shades, RUD, SonniBoy, Thule en Waeco.

Naast Dakdragerwinkel.nl dakdragerwinkel.nl dakdragerwinkel.nl  heeft REMENKO Automotive de volgende webwinkels:
Autovoordeelwinkel.nl, Sneeuwkettingenwinkel.nl, Autoinbouwwinkel.nl, Eropuitverhuur.nl en REMENKO-elektrischefietsen.nl. Al deze websites zijn onderdeel van REMENKO Automotive.
 

Showroom en Werkplaats

     n b  en]autovoordeelwinOok hebben wij een eigen vestiging met showroom en werkplaats welke centraal in de Randstad is gelegen. U vindt ons aan het Noordeinde 57 te Zevenhuizen-Moerkapelle (Zh). Midden in de driehoek Den-Haag/Leiden, Gouda en Rotterdam.  

Wij zijn gevestigd in het TruckCenter Zevenhuizen (naast Euromaster) direct aan de A12 tussen Zoetermeer en Waddinxveen. Klik hier voor een routebeschrijving vanaf uw adres.
 
Kom langs in onze showroom voor deskundig advies of de mogelijkheid om de producten te zien en ervaren. Heeft u vragen omtrent producten of wilt u een montage afspraak maken? Neem contact met ons op! Heeft u een opmerking, klacht of feedback? Dan verwijzen wij u graag door naar onze klantenservice.


Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Daarom kunt u van ons verwachten:
  • Uitsluitend levering van topproducten van kwaliteitsmerken
  • Gunstige prijzen, veelal zijn wij de goedkoopste in de markt
  • Snelle leveringen, 90% van de artikelen leveren wij uit eigen voorraad
  • Deskundig advies. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de artikelen in ons assortiment en u helpen met het maken van de juiste keuze.
Zoals u ziet stellen wij u als klant centraal en stemmen wij ons productaanbod af op de wensen van onze klanten zonder daarbij onze standaards zoals kwaliteit en conform uit het oog te verliezen. Graag verwelkomen wij u dan ook in onze webshop of showroom.