Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,1
0
Winkelwagen

Verzenden of Ophalen

Onderstaand vindt u alle informatie over het verzenden of ophalen van uw bestelling bij Dakdragerwinkel.nlKlik hier voor de pagina voor alle informatie tijdens het Coronavirus.
 

Gratis verzending

Wij kunnen de door u bestelde producten op een door u aangegeven adres laten bezorgen. Afhankelijk van het product wordt uw bestelling via PostNL of per koerier bezorgd. Voor bezorging binnen Nederland leveren wij onze producten (dakdragersets, dakkoffers, fiets(en)dragers, skidragers, watersportdragers) altijd met gratis verzending.* Voor verzending naar de Waddeneilenden zijn extra kosten verbonden.

Ook voor bezorging van: dakdragers, fietsendragers, watersporthouders en skidragers in België berekenen wij geen verzendkosten. De bagagerekken leveren wij met € 9,95 verzendkosten en de dakkoffers met € 25,95 verzendkosten naar België. Klik hier voor de pagina voor verzending naar België.

Bezorging dakkoffers*

Voor dakkoffers geldt een levertijd van 2-4 werkdagen (in overleg). Dit heeft te maken met de omvang van het pakket. De dakkoffers worden bezorgd door onze eigen koerier en Green Tie Transport. Tijdens het bestellen kunt u een voorkeurs datum aangeven voor het bezorgen. Wij proberen hier rekening mee te houden met het maken van de planning. Er wordt met u contact op genomen over de bezorgdatum en het tijdsvak. Heeft u nog vragen over de bezorging? Neem dan contact met ons op via de live chat, telefoon of mail.

Montage bij ophalen*

U kunt bij Dakdragerwinkel.nl uw bestelling ook komen ophalen. Dit kan op onze locatie aan het Noordeinde 57 te Zevenhuizen. Ons magazijn is niet op deze locatie, het is dus belangrijk dat u van te voren uw bestelling plaatst, hetzij via internet, hetzij telefonisch. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat wij uw bestelling vanaf een afgesproken tijdstip voor u klaar hebben liggen. 

Als compensatie van de gratis verzending op onze website bieden wij een gratis montageservice aan wanneer u de bestelde producten komt ophalen bij onze showroom.
 

Uitzonderingen (gratis montage)

*Dit geldt helaas niet voor de Menabo, MAC, MontBlanc en TwinnyLoad producten. Daarnaast geldt deze montageservice ook niet voor de Dissel fietsendragers en Bagagerekken voor op het dak.