Verzenden of Ophalen

Onderstaand vindt u alle informatie over het verzenden of ophalen van uw bestelling bij Dakdragerwinkel.nl.
 

Zomerperiode


Dakdragerwinkel.nl kent geen zomersluiting en staat dus gedurende de gehele zomerperiode voor u klaar.

Autovakantie populair

Op vakantie met de auto is in trek en hiermee ook de producten die wij verkopen. Wij hebben hierop ingekocht en op dit moment kunnen wij nagenoeg alles uit eigen voorraad leveren. Onze voorraad wordt dagelijks aangevuld met nieuwe leveringen vanuit onze leveranciers. Bij mogelijke backorder situaties zou het zo kunnen zijn dat bepaalde artikelen tijdelijk niet beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van onze producten wordt zo goed mogelijk bijgehouden. Check dan ook de voorraad status bij het product.

Standaard verzending via PostNL

Producten die voor 16.00u besteld en op voorraad zijn worden vaak dezelfde dag verzonden. Als uw bestelling verzonden is ontvangt u een mail met Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij versturen onze standaard pakketten via PostNL. PostNL heeft het ook druk. Normaliter worden pakketten na verzending de volgende dag bezorgd. Door de drukte bij PostNL wordt dit niet altijd gehaald.

Bezorging grote pakketten via Koerier

Grote pakketten zoals dakkoffers, trekhaakboxen etc versturen wij per koerier. Hiervoor houden wij een levertermijn aan van 2 tot 4 werkdagen.

Bereid u goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat het niet op het laatste moment aankomen maar bestel tijdig. Dan weet u zeker dat u uw bestelde artikelen op tijd in huis heeft. Heeft u dakdragers besteld? Monteer deze dan een aantal dagen voordat u op vakantie gaat. U weet dan zeker dat u de juiste dakdragers in huis heeft en op de dag van vertrek kunt u direct de dakkoffer plaatsen en inladen. Zo gaat u zonder stress en met een gerust hart op vakantie.

Wij wensen u een fantastische vakantie toe.

Het Team van Dakdragerwinkel.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gratis verzending

Wij kunnen de door u bestelde producten op een door u aangegeven adres laten bezorgen. Afhankelijk van het product wordt uw bestelling via PostNL of per koerier bezorgd. Voor bezorging binnen Nederland leveren wij onze producten (dakdragersets, dakkoffers, fiets(en)dragers, skidragers, watersportdragers) altijd met gratis verzending.* Voor verzending naar de Waddeneilenden zijn extra kosten verbonden.

Ook voor bezorging van: dakdragers, fietsendragers, watersporthouders en skidragers in België berekenen wij geen verzendkosten. De bagagerekken leveren wij met € 9,95 verzendkosten en de dakkoffers met € 25,95 verzendkosten naar België. Klik hier voor de pagina voor verzending naar België.

Bezorging dakkoffers*

Voor dakkoffers geldt een levertijd van 2-4 werkdagen (in overleg). Dit heeft te maken met de omvang van het pakket. De dakkoffers worden bezorgd door onze eigen koerier en Green Tie Transport. Tijdens het bestellen kunt u een voorkeurs datum aangeven voor het bezorgen. Wij proberen hier rekening mee te houden met het maken van de planning. Er wordt met u contact op genomen over de bezorgdatum en het tijdsvak. Heeft u nog vragen over de bezorging? Neem dan contact met ons op via de live chat, telefoon of mail.

Montage bij ophalen*

U kunt bij Dakdragerwinkel.nl uw bestelling ook komen ophalen. Dit kan op onze locatie aan het Noordeinde 57 te Zevenhuizen. Ons magazijn is niet op deze locatie, het is dus belangrijk dat u van te voren uw bestelling plaatst, hetzij via internet, hetzij telefonisch. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat wij uw bestelling vanaf een afgesproken tijdstip voor u klaar hebben liggen. 

Wij bieden bij ophalen een montageservice aan voor dakdragers van Thule en Atera (type RTD) en voor dakkoffers van Hapro, Kamei en Thule. Om gebruik te kunnen maken van onze montageservice dient er een afspraak ingepland te worden.

Dakdragers van de merken Aguri, Farad, Hapro, Menabo, ProRack, Yakima en TwinnyLoad worden niet gemonteerd.

Bagagerekken voor op het dak, achterklepfietsendragers en disseldragers worden ook niet gemonteerd.