Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

MG dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is dakdrager expert en levert complete dakdragersets voor onderstaande MG modellen. Klik op uw model en u ziet alle geschikte dakdragers voor uw MG.


Ruime keuze tussen verschillende merken MG ZS dakdragers

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van verschillende A-merken voor de MG ZS EV. Zo leveren wij dakdragers van Yakima en Thule.

Al onze dakdragers zijn auto specifiek. Dit betekent dat u verzekerd bent van een perfecte pasvorm voor op het dak van uw A-Klasse. Ook daarom krijgt u op Yakima en Thule sets maar liefst 5 jaar garantie.
 

Verschil tussen verschillende dakdragersets

Wanneer u Yakima dakdragers aanschaft voor uw MG ZS krijgt u een dakdragerset die bestaat uit 2 delen, namelijk: dakdrager stangen en voeten die aan elkaar gemonteerd zijn en een autospecifieke kitset. Dit betekent dat u een deel van de dakdragerset mogelijk kunt gebruiken voor een volgende auto.

Thule biedt 2 mogelijkheden. U kan kiezen voor een vergelijkbaar systeem zoals bij Yakima, maar u kan ook kiezen voor een opgebouwde dakdragerset. Deze dakdragers bestaan uit 3 delen. De stangenset, de voetenset en de auto specifieke kitset. Bij deze set heeft u de grootste kans dat u onderdelen (los van de kitset) opnieuw kunt gebruiken bij uw volgende auto.
 

Verzenden of ophalen van de dakdragerset voor uw ZS

Bij Dakdragerwinkel.nl kunt u kiezen tussen het verzenden van de MG ZS dakdragers of het ophalen in onze showroom in Zevenhuizen. Al onze producten zijn met gratis verzending binnen Nederland en naar België (verzending van een dakkoffer naar België kost € 25,95). Wanneer u de bestelde dakdragers liever wilt ophalen in onze showroom zullen wij de dakdragerset gratis monteren. Dit is ter compensatie van de gratis verzending binnen Nederland.


MG dakdragers kopen? Dakdragerwinkel.nl