Dakdragers kopen?

Kies uit onderstaand overzicht eerst uw merk auto. Daarna kunt u een keuze maken tussen de verschillende modellen, uitvoeringen en daktypes en u ziet de geschikte dakdrager voor uw auto. Maak nu gebruik van gratis verzending op alle dakdragers!

Hulp nodig bij het kiezen een dakdrager? Lees meer in onze blogs:Complete dakdragers voor alle automodellen

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragersets voor alle automodellen. Zoek eenvoudig op basis van automerk, model, bouwjaar en daktype. Wanneer u deze keuzes heeft gemaakt krijgt u een overzicht van alle dakdragersets die geschikt zijn voor uw auto.

Al onze dakdragers zijn auto-specifiek en hebben dus de perfecte pasvorm voor uw auto. Daarnaast leveren wij uitsluitend complete sets. Dit betekent dat u verder niets nodig heeft om de dragers op de auto te monteren. U bent dan ook verzekerd van een veilige reis naar uw vakantiebestemming. Maak hierboven uw keuze tussen de verschillende automerken, automodellen, bouwjaren en daktypes.

Verschillende daktypes

Om de perfect passende set dakdragers voor uw auto te vinden is het belangrijk dat u weet wat voor type dak uw auto heeft. Zo zijn er dakdragersets voor open dakrails, gesloten/geïntegreerde dakrails, fixpoints en voor een normaal glad dak. Meer informatie over de verschillende daktypes.

Lees ook reviews van onze klanten

 

Dakdrager Showroom

U vindt onze showroom in Zevenhuizen (Zh) midden in de driehoek Gouda, Rotterdam en Den Haag. In onze showroom kunnen wij u de verschillende dakdragersets laten zien en kunnen we u persoonlijk advies geven over de verschillende mogelijkheden voor uw automodel en voor het gebruik. In onze showroom kunt u ook de gekozen dakdragers kopen of ophalen. Wij zullen de dakdragers dan in elkaar zetten en monteren. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending binnen Nederland. Daarbij kunnen we u nog extra tips geven bij het monteren en het gebruik van de dakdragers. Deze montageservice geldt overigens alleen voor de dakdragers van Thule, Atera en Yakima.

Thule, Atera, Yakima en Menabo dakdragersets

De dragers van de A-merken Thule, Atera en Yakima hebben een auto-specifiek gedeelte. Dit betekent dat de pasvorm speciaal is gemaakt voor de desbetreffende auto. De sets van Menabo hebben een kitset met semi-pasvorm. Hierdoor is de kitset geschikt voor meerdere auto's met dat bepaalde daktype. Dit maakt de Menabo set dan ook een universele dakdrager, afhankelijk van het daktype. Ook deze dragers zijn net als de dakdragers van Thule, Yakima en Atera volledig TÜV en City-Crash getest.

Wij leveren de sets voornamelijk uit eigen voorraad. Profiteer van onze snelle levering en bestel uw dakdragers direct online.

Dakdragers bestelt u voordelig en eenvoudig bij Dakdragerwinkel.nl