Polestar Dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is de specialist op het gebied van dakdragers en levert dakdragers voor de volgende Polestar modellen! Bij alle dakdragers krijg je  gratis verzending of gratis montage bij afhalen.

Dakdragerwinkel.nl levert complete dakdragersets voor de Polestar automodellen. Zo hoef je niet apart nog producten bij te bestellen. Je hebt de keuze uit aluminium of stalen dakdragers voor jouw Polestar model. Let bij het beladen van de dakdragers op het maximale draagvermogen van jouw auto en van de dragers.


Complete Polestar dakdragersets 

Je kunt erop vertrouwen dat onze dakdragers veilig en stevig op jouw voertuig passen.Of je nu een compacte stadsauto, een SUV of een sedan rijdt, wij hebben de juiste dakdragers die perfect aansluiten op de contouren en specificaties van jouw voertuig. Wat nog beter is, is dat al onze dakdragers als complete sets worden geleverd. Dat betekent dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor een moeiteloze installatie. Van de dragers zelf tot de benodigde bevestigingsmaterialen, alles zit inbegrepen in de set. Bij Dakdragerwinkel.nl staat jouw gemak voorop, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van elke rit.

Gratis verzending of gratis montage 

Heb je graag dat de dakdragers voor u op het dak van jouw auto gemonteerd worden? Dit is voor ons geen probleem. Wanneer je de Polestar dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op jouw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Heb je liever dat jouw dakdragers thuis worden bezorgd? Dit doen wij van Dakdragerwinkel.nl gratis in heel Nederland en België.


Bestel dakdragers voor jouw Polestar voordelig en snel bij Dakdragerwinkel.nl | Voor 16:00 besteld = morgen in huis!