Seat dakdragers kopen?

Kies in onderstaand overzicht jouw model en uitvoering Seat en je ziet de geschikte dakdragersets voor jouw auto.

Ruime keuze uit diverse Seat dakdragersets

Dakdragerwinkel.nl is expert op het gebied van dakdragers. Wij leveren dakdragers van de A-merken; Thule, Atera, Yakima, TwinnyLoad en Menabo. De dakdragersets van Menabo en TwinnyLoad zijn semi-pasvorm. Dit betekent dat de dakdragers voor veel verschillende auto's geschikt zijn.

De Seat dakdragers van Thule, Atera en Yakima zijn auto specifiek. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de optimale pasvorm op uw auto. Het voordeel van de dakdragers van Atera is dat deze al compleet voorgemonteerd geleverd worden. Dit betekent dat je ze direct uit de doos op jouw auto kunt plaatsen. De sets van Thule en Yakima bestaan uit verschillende onderdelen. Het voordeel hiervan is dat je onderdelen van deze dakdragers bij een volgende auto of ander model Seat mogelijk opnieuw kunt gebruiken. Alle producten die je op onze website vindt zijn complete sets. Je hebt dus verder niets meer nodig om de dakdragerset op jouw auto te plaatsen.

Snelle levering

Door onze goede samenwerking met PostNL kunnen wij een snelle levering bieden. Voor onze voorraad Seat dakdragers hebben we namelijk de service: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = de volgende dag in huis". De dakdragers niet op voorraad zijn kunnen wij gewoonlijk binnen 2 tot 3 werkdagen aan huis leveren. Daarnaast is de verzending van onze Seat dakdragers gratis. Wil je liever de dakdragerset op komen halen in onze showroom in Zevenhuizen (ZH). In dit geval zullen wij de dakdragers gratis voor je monteren.

Dakdragers Seat kopen? Ruime keuze op Dakdragerwinkel.nl