Dakdragers Mercedes Benz kopen?

Op zoek naar dakdragers voor Mercedes-Benz? Welke Mercedes je ook hebt, bij Dakdragerwinkel.nl vind je een passende dakdrager of complete set. Wij leveren een grote selectie Mercedes dakdragers van A-merken, zoals Thule, Prorack en Yakima, Kies hieronder jouw model Mercedes-Benz en vergelijk eenvoudig alle dakdrager-opties voor de diverse bouwjaren en uitvoeringen.

Alle dakdragers leveren wij als complete sets, u heeft geen verdere benodigdheden meer nodig om de dakdragers op uw Mercedes-Benz te monteren. De dakdragers van Atera zijn zelfs al compleet voorgemonteerd waardoor de montage erg eenvoudig is.

De service van Dakdragerwinkel.nl

Als je eenmaal Mercedes dakdragers hebt, moeten ze natuurlijk nog op je auto gemonteerd worden voor je ze kunt gebruiken. Dit kun je zelf doen, maar bij Dakdragerwinkel.nl bieden we ook een montageservice aan. Hiervan kun je profiteren als je je nieuwe dragers ophaalt in onze winkel in Zevenhuizen. Indien gewenst plaatsen we dan meteen helemaal gratis de dakdragers op je Mercedes, wat jou weer tijd en moeite scheelt. Verder kun je bij ons ook terecht voor dakdragers voor andere automerken en universele dakdragers. Daarnaast hebben we producten die je op je Mercedes dakdragers kunt plaatsen, zoals dakkoffers en fietsendragers. Voor alles wat met dakdragers te maken heeft, ben je bij Dakdragerwinkel.nl aan het juiste adres. 

Gratis verzending Mercedes dakdragers

Wij bieden gratis verzending binnen Nederland en naar België, zodat je zonder extra kosten kunt genieten van jouw dakdragers. Kies je ervoor om je dakdragers op te halen, dan bieden wij gratis montage aan voor de merken Atera, Thule en Yakima. Ons toegewijde klantenservice team staat altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw Mercedes.

Dakdragerwinkel.nl is gecertificeerd Thule Partner, Atera Premium Dealer en MAC Dealer.