Renault dakdragers kopen?

In onderstaand overzicht kun je een keuze maken tussen de verschillende modellen, uitvoeringen en daktypes. Wanneer je een keuze heb gemaakt tussen de auto's, dan krijg je een overzicht met alle geschikte dakdragers voor jouw Renault model.

Renault dakdragers voor diverse modellen

Dakdragerwinkel.nl levert het complete assortiment Renault dakdragers van de A-merken: Thule, Atera en Yakima. Zo hebben wij bijvoorbeeld dakdragers van deze merken voor de nieuwe Renault Mégane IV Estate en de Renault Clio IV Estate.
 

Auto specifieke dakdragersets

Al onze dakdragers zijn auto specifiek. Dit betekent dat  je altijd verzekerd bent van de perfecte pasvorm op jouw Renault. De dakdragers van Atera zijn compleet voorgemonteerd, dit betekent dat je ze direct vanuit de doos op jouw auto kunt plaatsen. De dakdragers van Thule en Yakima bestaan uit verschillende onderdelen. Deze set moet je eenmalig in elkaar zitten. Voordeel hiervan is dat je bij een volgende auto, mogelijk onderdelen van de set opnieuw kunt gebruiken.
 

Snelle levering in Nederland en België

Bij Dakdragerwinkel.nl bieden wij snelle levering binnen Nederland en naar België. Een set voorraad dakdragers voor 16:00u besteld = dezelfde dag verwerkt en verzonden. Mochten wij onverhoopt de dakdragers toch niet op voorraad hebben, zullen wij deze binnen 2 tot 4 werkdagen aan huis leveren. Daarnaast hoef je voor zending binnen Nederland geen verzendkosten te betalen. Voor levering naar België vragen wij een kleine vergoeding.
 

Dakdrager showroom

In onze showroom in Zevenhuizen hebben wij ons complete assortiment dakdragers staan. Hier kunnen wij je adviseren over de juiste Renault dakdragers voor jouw toepassing. Daarnaast hebben wij hier ook onze montage service. Koop je een dakdragerset van Thule, Atera of Yakima dan zullen wij deze kostenloos in elkaar zetten en op jouw Renault monteren. Dit is ter compensatie van de gratis verzending die wij aanbieden.

Renault dakdragers online kopen, doe je bij Dakdragerwinkel.nl!