Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Fietsendrager trekhaak kopen?

Dakdragerwinkel.nl is naast dakdragers en dakkoffers, ook specialist op het gebied van fietsendragers. Al onze trekhaak fietsendragers zijn TÜV/GS gecertificeerd en zijn volledig 'City-Crash' getest.
 Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Trekhaak fietsendrager van diverse A-merken

Ons complete aanbod met fietsendragers voor montage op de trekhaak bevat uitsluitend kwaliteitsmerken. Wij bieden keuze tussen Thule, Uebler, Hapro, Pro User, Yakima en Atera. Deze merken worden gekenmerkt door de eenvoudige montage en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Dakdragerwinkel.nl verkoopt fietsendragers tegen een scherp prijs! Zoek niet verder naar een trekhaak fietsendrager aanbieding, wij bieden jou de laagste prijs.

Verschillende trekhaak fietsendrager eigenschappen

Onze fietsendragers hebben verschillende eigenschappen. Zo maken wij onderscheid tussen de volgende specificaties:

Kantelbaar

Een fietsendrager met kantelfunctie zorgt voor extra gebruiksgemak. U kunt dan namelijk gemakkelijk bij de kofferruimte van uw auto. Ook bij de kantelfunctie heeft u verschillende mogelijkheden. Zo zijn er fietsendragers waarbij u de kantelfunctie met fietsen op de drager kunt gebruiken. Daarnaast wordt een fietsendrager standaard geleverd met een 60° kantelfunctie, maar zijn er ook trekhaak dragers met 90° kantelfunctie.

Opvouwbaar

Nieuwe ontwikkeling bij dragers voor trekhaakmontage is het opvouwen. Een opvouwbare fietsendrager kunt u eenvoudig opbergen wanneer u deze niet gebruikt. Ook zijn deze dragers makkelijker op de trekhaak te plaatsen, omdat deze voor gebruik een stuk compacter op de kogel te plaatsen zijn.

Geschikt voor elektrische fietsen

De fietsendragers zijn tegenwoording vaak geschikt voor elektrische fietsen. Hiervoor moet een drager over een draagvermogen van 60 kg totaal (en 30 kg per fiets) beschikken. Hierbij moet u wel altijd letten op het maximale draagvermogen van de trekhaak.

7-polig of 13-polig

Het grote verschil tussen een 7-pin of 13-pin aansluiting is de verlichting. Beide aansluitingen zijn toegestaan in Nederland. Een fietsendrager met 13-polige aansluiting beschikt, in tegenstelling tot de 7-polige aansluiting, over mist-verlichting en achteruitrij-verlichting. Op Dakdragerwinkel.nl kunt u altijd een adapter meebestellen, zo kunt u een 7-polige fietsendrager op een 13-polige trekhaak monteren, ook andersom is mogelijk.

Testwinnende trekhaak fietsendragers

In de jaren zijn er verschillende fietsendragertests geweest. De meest recente ANWB winnaar is de Thule EasyFold XT2. Deze premium drager beschikt over alle bovenstaande eigenschappen. Zo heeft de fietsendrager een laadvermogen van 30 kg per fiets en dus een totaal van 60 kg, is de drager volledig opvouwbaar, kantelbaar met fietsen en beschikt het over een 13 polige stekkeraansluiting. De laatste winnaar van de AD-test is de lichtgewicht Uebler i21 60° fietsendrager. Ook deze fietsendrager is volledig op te vouwen, heeft een draagvermogen van 60 kg, beschikt over een 13 polige stekkeraansluiting en kunt u met fietsen kantelen. Daarbij heeft de Uebler i21 een eigen gewicht van maar 13kg in vergelijking met de 18kg van de EasyFold XT 2.

Wat onze klanten zeggen over ons
Fietsendrager trekhaak koopt u bij Dakdragerwinkel.nl.