0
Winkelwagen

Thule dakkoffer kopen?Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Verschillende Thule dakkoffer modellen

Dakdragerwinkel.nl levert verschillende dakkoffer-modellen van Thule. Zo vindt u op onze website de Thule Ocean, Thule Pacific en Thule Motion XT dakkofferlijn.
 

Thule Ocean

De Thule Ocean is de goedkoopste Thule dakkoffer. Deze dakkoffer heeft een draagvermogen van 50 kg, is enkelzijdig (aan de rechterkant) te openen en wordt gemonteerd met een EasySnap-montagesysteem. Dit systeem maakt gebruik van een U-beugel die om de dakdragerstang gaat. Deze U-beugel wordt aan de binnenzijde van de dakkoffer vastgeklemd. De Thule Ocean is in 2 uitvoeringen beschikbaar. De Thule Ocean M 200 met een inhoud van 450 liter en de Thule Ocean L 780 dakkoffer met een inhoud van 470 liter. Beide uitvoeringen worden geleverd met een lichtgrijs kleurig deksel.
 

Thule Pacific

De Thule Pacific dakkoffer wordt geleverd voor een speciale actieprijs. Ook de Thule Pacific heeft een draagvermogen van 50 kg en is net als de Thule Ocean enkelzijdig aan de rechterkant te openen. Daarbij beschikt deze dakkofferlijn over een Fast-Grip montagesysteem. Met deze bevestiging plaatst u simpelweg de klemmen door de rubberen strip in de bodem van de dakkoffer. U draait de bevestigingen op alle vier de punten aan en uw dakkoffer is bevestigd. Ook de Pacific is in 2 maten te krijgen en wordt geleverd in de uitvoering met Zwart/Antraciet deksel. U kunt kiezen tussen de Thule Pacific M 200 of de Thule Pacific L 780.
 

Thule Force XT

Het nieuwste model dakkoffer van Thule. De Thule Pacific heeft een draagvermogen van 75 kg en is net als de Thule Motion XT dubbelzijdig (aan de linker- en rechterkant) te openen. Daarbij beschikt deze dakkofferlijn over een Power-Click montagesysteem. De bevestigingsdelen zitten voorgemonteerd in de bodem van de Force XT. U plaatst de dakkoffer simpelweg op de dakdragers en schuift de bevestigingsklemmen op de plaats van de dakdragers. U draait aan de 4 knoppen tot deze 'klikken' en de dakkoffer zit vast. De Force XT heeft de grootste keuze uit maken, u kunt namelijk kiezen uit de maten: Sport, S, M, L, XL en Alpine. Daarnaast wordt de dakkofferlijn uitsluitend geleverd met een Black Aeroskin deksel (zwart/antraciet mat).
 

Thule Motion XT

De Motion XT is het populairste model bagagebox van Thule. Deze dakkoffer wordt gekenmerkt door de aerodynamische eigenschappen, gecombineerd met een hoog laadvolume. U kunt bij de Thule Motion XT kiezen uit de: Sport, M, L, XL, XXL en Alpine. Dit betekend dat er voor ieder autotype wel een maat beschikbaar is. De Motion XT dakboxen worden geleverd in 2 kleuren, namelijk; Black Glossy (Hoogglans zwart) en Titan Glossy (Hoogglans titaan).


Dakdragerwinkel.nl kan vrijwel het hele assortiment van dit topmerk uit Zweden direct uit voorraad leveren. Wij kunnen uw online bestellingen bij onze webwinkel dus razendsnel leveren.
 

Thule dakkoffer showroom

Bezoek onze Thule showroom in Zevenhuizen (Zh). Hier kunt u de diverse modellen bekijken en vergelijken. Ook kunt u de diverse dakkoffers op uw auto passen zodat ziet welke dakkoffer het beste bij uw wensen en uw auto past. Wij zijn officiëel gecertificeerd Thule Partner en u vindt bij ons dan ook het complete Thule dakkoffer assortiment.