Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Volkswagen dakdragers kopen?


Dakdragerwinkel.nl verkoopt Volkswagen dakdragers direct uit voorraad!


Ruime keuze tussen verschillende Volkswagen dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van volkswagen dakdragers. Wij verkopen alleen dakdragers van A-merken. Het voordeel hiervan is dat u altijd verzekerd bent van dakdragers met een perfecte pasvorm en daardoor weet u dus ook dat u veilig op reis kunt. De A-merken Thule, Atera en Whispbar leveren namelijk alleen auto specifieke dakdragersets.
 

Verschillende Volkswagen modellen

Op onze website bieden wij het complete assortiment volkswagen dakdragers aan. Zo hebben wij ook de sets voor bijvoorbeeld de nieuwe Volkswagen T-Roc en ,Volkswagen Passat. Mocht u onverhoopt toch uw model er niet tussen vinden, willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Dan zal onze klantenservice samen met u kijken naar de juiste dakdragerset voor uw toepassing en naar de beschikbaarheid van de sets.
 

Snelle levering in Nederland en België

Wij leveren de Volkswagen sets van Atera en Thule veelal uit eigen voorraad. Het betekent dan ook dat wij u snelle levering kunnen aanbieden. Zo hebben wij voor onze voorraad artikelen de regel: 'Op werkdagen voor 16:00u besteld = dezelfde dag verzonden". Dit betekent dat wij in 99% van de gevallen ook kunnen beloven dat de dakdragers de volgende dag in huis zijn.

Woont u in de buurt, wilt u nog wat extra advies of is er een andere reden dat u de dakdragers in onze showroom wilt komen ophalen? Dan zullen wij de dakdragers (ter compensatie van de gratis verzending) voor u monteren. Dit geldt helaas niet voor de dakdragers van Mac, Menabo en Twinnyload.
 

Dakdrager-en-dakkoffer winkel

Op onze locatie in Zevenhuizen (Zuid-Holland) kunnen wij u de verschillende mogelijkheden voor uw VW laten zien en adviseren. Onze showroom bevindt zich in langs de A12 in de driehoek: Rotterdam, Gouda, Den Haag. Hier hebben wij de verschillende productgroepen van onder andere Thule, Atera, Hapro en Whispbar staan. Ook het grootste gedeelte van onze voorraad bevindt zich hier.

Volkswagen dakdragers nodig? Bestel eenvoudig en snel online bij Dakdragerwinkel.nl