Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,0
0
Winkelwagen

Bagagebox trekhaak

Kies uit onderstaand overzicht eenvoudig een trekhaakkoffer van de merken Thule en TowBox.

Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending!Weergave:
 


Bezig met laden...

Trekhaakkoffer van verschillende merken

Bij Dakdragerwinkel.nl bestaat het aanbod van de trekhaakkoffers uit Thule en TowBox. Beide merken hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van de bagageboxen van hoge kwaliteit. Een bagagebox is een goed en benzine besparend alternatief voor een dakkoffer. Een bagagebox op de trekhaak zorgt voor minder luchtweerstand dan een dakkoffer, hierdoor verbruik je minder brandstof ten opzichte van een dakkoffer. Alle aangeboden bagageboxen zijn kantelbaar en zijn eenvoudig op de trekhaak te monteren.
 

Towbox

Van het merk TowBox leveren wij 2 soorten bagageboxen. Zo heeft u keuze tussen de TowBox V1 en TowBox V2. Het grote verschil tussen de modellen is de manier van openen, de grootte en het maximale laadvermogen. De V1 beschikt over een deksel dat aan de bovenzijde opent, 350 liter inhoud en 75 kg laadvermogen. De TowBox V2 beschikt over 2 openingen (aan beide zijkanten van de box), 390 liter inhoud en een maximaal laadvermogen van 66 kg.
 

Thule

Van het merk Thule zijn er twee bagageboxen(combinatie-product) leverbaar. Dit betreft de VeloSpace XT in combinatie met de BackSpace bagagebox en de Thule Onto. De Thule VeloSpace XT en BackSpace combinatie betreft een trekhaak fietsendrager die uitgebreid wordt met een losse bagagebox. Bijkomend voordeel is dat u dus ook gelijk een fietsendrager aanschaft die u kunt gebruiken voor 2 elektrische fietsen. Daarnaast is de bagagebox uit te breidden met een bike adapter waardoor u zelfs nog 1 fiets samen met de VeloSpace trekhaakkoffer kunt gebruiken.
 

Gebruik van een trekhaak bagagebox

Let altijd bij het gebruik van een trekhaak bagagebox op het draagvermogen van de trekhaak. Daarnaast is ook de positie van de uitlaat een opletpunt. Wanneer de uitlaatgassen van de auto te dicht bij de bagagebox komen, kan de drager beschadigen.

Een bagagebox trekhaak koop je voordelig bij Dakdragerwinkel.nl