Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9,1
0
Winkelwagen

Bagagebox trekhaak

Kies uit onderstaand overzicht eenvoudig een trekhaakkoffer van de merken Thule en TowBox. Al onze trekhaak bagageboxen worden geleverd met gratis verzending binnen Nederland.Weergave:
 


Bezig met laden...

Trekhaakkoffer van verschillende merken

Bij Dakdragerwinkel.nl bestaat het aanbod van de trekhaakkoffers uit Thule en TowBox. Beide merken hebben jarenlange ervaring bij de ontwikkeling en productie van de bagageboxen.
 

Towbox

Van het merk TowBox leveren wij 2 soorten bagageboxen. Zo heeft u keuze tussen de TowBox V1 en TowBox V2. Het grote verschil tussen de modellen is de manier van openen, de grootte en het maximale laadvermogen. De V1 beschikt over een deksel dat aan de bovenzijde opent, 350 liter inhoud en 75 kg laadvermogen. De TowBox V2 beschikt over 2 openingen (aan beide zijkanten van de box), 390 liter inhoud en een maximaal laadvermogen van 66 kg.
 

Thule

Van het merk Thule is er één (combinatie-product) leverbaar. Dit betreft de VeloSpace XT samen met de BackSpace bagagebox. Dit betreft een trekhaak fietsendrager die uitgebreid wordt met een losse bagagebox. Bijkomend voordeel is dat u dus ook gelijk een fietsendrager aanschaft die u kunt gebruiken voor 2 elektrische fietsen. Daarnaast is de bagagebox uit te breidden met een bike adapter waardoor u zelfs nog 1 fiets samen met de VeloSpace trekhaakkoffer kunt gebruiken.
 

Gebruik van een trekhaak bagagebox

Let altijd bij het gebruik van een trekhaak bagagebox op het draagvermogen van de trekhaak. Daarnaast is ook de positie van de uitlaat een opletpunt. Wanneer de uitlaatgassen van de auto te dicht bij de bagagebox komen, kan de drager beschadigen.

Uw bagagebox trekhaak koopt u bij Dakdragerwinkel.nl