Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en België – Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Watersportdragers

Als je een echte watersportliefhebber bent, kun je eigenlijk niet zonder watersportdragers. Hiermee neem je eenvoudig al jouw watersportuitrusting mee naar de mooiste plekken om het water op te gaan. Op Dakdragerwinkel.nl vind je een ruim aanbod watersportdragers van hoogwaardige kwaliteit, die je snel in huis hebt. Ontdek ons assortiment! 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Hulp nodig bij het kiezen een waterspordrager? Lees meer in onze blog: Hoe kies ik de juiste watersportdrager?

Waarom watersportdragers gebruiken?

Watersportdragers zijn dé oplossing als je jouw watersportuitrusting op een makkelijke en veilige manier met de auto wil vervoeren. Je monteert ze op het dak van jouw auto, waardoor jouw spullen geen plek innemen in de auto zelf. Dit is ideaal als je met meerdere mensen op stap gaat en er dus passagiersruimte nodig is in de auto of als je nog meer mee wilt nemen dat niet meer in de auto zou passen als jouw watersportuitrusting er ook in zou moeten. Watersportdragers zijn daarnaast zo ontworpen dat jouw uitrusting goed vastzit en je niet bang hoeft te zijn dat je jouw spullen onderweg verliest. 

Ons assortiment watersportdragers

We hebben een ruim aanbod watersportdragers, waardoor het soms lastig kan zijn om te bepalen wat voor jo de beste keuze is. Om het jou wat makkelijker te maken, benoemen we een aantal belangrijke aspecten om op te letten als je het aanbod vergelijkt: 
  • De toepassing van de watersportdragers: in ons assortiment watersportdragers vind je vier verschillende typen: kajakdragers, kanodragers, SUP-/surfboarddragers en dragers voor een surfboard met mast. Kies uiteraard voor het type dat past bij waarvoor je het wil gebruiken; 
  • Montage: de verschillende modellen worden niet allemaal op dezelfde manier gemonteerd. Bij de ene drager zul je namelijk de montage verticaal moeten uitvoeren, waarbij er bij andere dragers gebruik wordt gemaakt van een horizontale montage. Verder is het vanzelfsprekend van belang dat de afmetingen van de watersportdragers passen op jouw auto; 
  • Maximale draagvermogen: watersportdragers zijn sterk, maar hebben wel hun grenzen. Bekijk daarom altijd goed of de watersportdragers die je op het oog heeft het gewicht van jouw watersportuitrusting aankunnen. 
Dakdragerwinkel.nl levert voornamelijk watersportdragers van het A-merk Thule. Dit merk heeft inmiddels al vele jaren ervaring in de ontwikkeling van dakdragers en dragers voor watersport. Dit is ook terug te vinden in de garantie, want je krijgt maar liefst vijf jaar garantie bij watersportdragers van Thule. De kans is overigens groot dat je deze garantie niet eens nodig hebt, omdat Thule watersportdragers van hoogwaardige kwaliteit zijn en normaal gesproken dan ook lang meegaan. 

Montage

Als je gebruik wil maken van watersportdragers, heb je ook dakdragers nodig om deze op te monteren. Watersportdragers passen zowel op stalen dakdragerstangen als op aluminium dakdragerstangen. Sommige modellen worden standaard geleverd met T-track adapters voor aluminium stangen en montage-adapters voor stalen dakdragerstangen. Er zijn echter ook watersportdragers waarbij maar één van beide wordt geleverd. Let altijd goed op welke montage-onderdelen meegeleverd worden. 

Heb je nog geen dakdragers op het dak van jouw auto? Daarvoor kun je ook bij ons terecht. Bekijk dan ons ruime aanbod dakdragers. 

Watersportdragers kopen?

Watersportdragers van hoogwaardige kwaliteit bestel je eenvoudig op Dakdragerwinkel.nll. Als je bij ons online bestelt, profiteer je van een snelle levering: bestel voor 16.00 uur op werkdagen en we versturen je bestelling nog dezelfde dag. Daarnaast is verzending gratis. Als je dat wilt, kun je ook jouw bestelling ophalen in onze winkel in Zevenhuizen. Hier kun je verder ons assortiment met eigen ogen bekijken en we staan er voor jou klaar als je meer wilt weten over onze producten of als je behoefte hebt aan persoonlijk advies. Kom daarom langs of bestel jouw nieuwe watersportdragers online op Dakdragerwinkel.nl!