Dakdragers Mini kopen?

Maak een keuze uit onderstaande Mini uitvoeringen en kies daarna de juiste bouwjaarrange. Je ziet dan alle geschikte dakdragers voor jouw Mini.

Mini dakdragers van A-merken

Dakdragerwinkel.nl is gecertificeerd dealer of partner van de A-merken Thule, Atera, Yakima, TwinnyLoad, Aguri en Menabo en levert dan ook het complete assortiment met Mini dakdragers van deze merken. De merken worden gekenmerkt door de auto specifieke of semi-auto specifieke pasvorm op de auto. Zo weet je zeker dat jouw Mini geen beschadigingen oploopt bij het monteren en het gebruik van de dakdragers. Daarnaast bent je zeker van een veilige reis naar jouw vakantiebestemming.
 

Dakdragers Mini uitvoeringen

Wij leveren dakdragers voor ieder model Mini met de beschikbare daktypes. Of je nu een dakdragerset zoekt voor de Mini 5-deurs (One/Cooper) F55 vanaf bouwjaar 2014 of een complete dakdragerset voor jouw Mini Countryman vanaf bouwjaar 2017. Dakdragerwinkel.nl levert de Mini dakdrakdragers uit voorraad en dus binnen 1 tot 3 werkdagen aan huis. Wij vragen geen verzendkosten.Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de set op te halen in de showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Bij aankoop van de dakdragers mini van de merken Thule, Atera, Aguri en Yakima kunnen we dan ook de montage verzorgen. Dit ter compensatie van de gratis verzending binnen Nederland en België. Voor de merken TwinnyLoad en Menabo geldt dit helaas niet.

Dakdragers Mini kopen? | Dakdragerwinkel.nl