Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers BMW X1 kopen?Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor de BMX X1. U kunt een keuze maken uit de verschillende BMW X1 modellen (F48 en E84). Daarnaast heeft u bij BMW X1 de keuze tussen een normaal (glad) dak of geïntegreerde (dichte) railing. Wanneer u hier uw keuze tussen maakt ziet u de geschikte dakdragers voor uw auto. Twijfelt u over het daktype van uw BMW X1, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
 

Merken dakdragers BMW X1

Bij Dakdragerwinkel.nl vindt u alleen BMW X1 dakdragers van A-Merken. Zo weten wij dat u altijd veilig op vakantie gaat. Wij zijn officieël Thule Partner, Atera Premium Dealer, Yakima Dealer, Menabo Dealer en TwinnyLoad Dealer.

U kunt dan ook aan de hand van uw eigen specifieke wensen altijd de juiste dakdragers bij ons vinden. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken. Menabo en TwinnyLoad zijn aantrekkelijk geprijsde dakdragers. De dakdragers van Atera worden compleet voorgemonteerd geleverd, dit betekent dat u ze zo uit de doos op het dak van uw BMW X1 kunt monteren. Als Premium merken bieden wij de keuze uit Thule en Yakima, het voordeel bij deze dakdragermerken is dat het opgebouwd is uit verschillende onderdelen. Dit betekend dat u mogelijk onderdelen van de set voor uw BMW X1 kunt gebruiken bij uw volgende auto.
 

Verzenden of ophalen van uw BMW X1 dakdragers

Dakdragerwinkel.nl biedt gratis verzending binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wilt u liever de dakdragers voor uw X1 komen ophalen, dan bieden wij u de gratis montageservice. Dit geldt alleen voor de Atera, Whispbar en Thule dakdragers. Vanwege de lage prijs van de Menabo en TwinnyLoad dakdragers kunnen wij deze montageservice niet aanbieden bij deze budgetmerken.

Oftewel, dakdragers BMW X1 koopt u eenvoudig en snel op Dakdragerwinkel.nl? Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen!