Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers BMW X2Weergave:
 

Dakdragers BMW X2 van diverse A-merken

Wij leveren dakdragers voor de BMW X2 van uitsluitend A-merken. Zo heeft u keuze uit Atera, Thule en Yakima dakdragers. Deze dakdragersets worden gekenmerkt door door de auto specifieke pasvorm. Zo bent u er altijd van verzekerd dat de dakdragers perfect passen op uw X2.
 

Keuze uit verschillende dakdragerstangen

Bij de verschillende merken heeft u keuze uit de uitvoering van de dakdragerstangen. Zo kunt u kiezen voor standaard stalen dakdragers, maar ook aluminium en zwart aluminium. De Thule WingBar en Yakima Flush- & ThruBars hebben de vorm van een vliegtuigvleugel. Door deze aerodynamische vorm heeft u geen last van windgeruis tijdens het rijden en zijn ze brandstofbesparend. Daarnaast beschikken alle aluminium dakdragerstangen over een T-profiel aan de bovenzijde. Hierdoor kunt u eenvoudig accessoires als fietsendragers, watersportdragers en skidragers monteren.
 

Voorgemonteerde of opgebouwde dakdragersets

De dakdragersets van het merk Atera zijn compleet voorgemonteerd. Dit betekent dat u de dakdragers direct vanuit de doos op uw BMW X2 kunt monteren. De Thule en Whispbar dakdragers zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Het voordeel met opgebouwde dakdragersets is dat u bij een volgende auto mogelijk onderdelen hiervan opnieuw kunt gebruiken, zoals de stangen of de voeten. U heeft wel altijd een andere kitset nodig.
 

Gratis verzending of montage bij ophalen

Op Dakdragerwinkel.nl vragen wij geen verzendkosten om uw BMW X2 dakdragers te verzenden. Wanneer u liever de dakdragers wilt komen ophalen, zullen wij de set monteren op uw auto. Dit als compensatie van de verzendkosten. Dit geldt niet voor de TwinnyLoad of Menabo dakdragersets.

Dakdragers BMW X2 koopt u voordelig en snel op Dakdragerwinkel.nl