Dakdragers BMW X3 kopen?

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert complete sets dakdragers voor onderstaande BMW X3 modellen.

Kies uw model BMW X3 en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.

Dakdragerwinkel.nl geeft u de keuze om te kiezen tussen gratis montage of gratis verzending. Zo is er atijd een optie die aansluit bij uw wensen.

BMW X3 dakdragers

Dakdragerwinkel.nl levert voor de BMW X3 diverse A-merk dakdragers zoals Thule, Atera  en Aguri. Alle dakdragers worden geleverd als complete sets.

Thule

Voor uw BMW X3 biedt Thule verschillende dakdragers aan. Zo kunt u kiezen uit de SquareBar, WingBar en SlideBar.  Het laadvermogen van de diverse dakdragerstangen varieert van 90 tot 100 kg. Voor het maximale laadvermogen is altijd de dakbelasting van uw auto leidend.

Voor optimaal comfort en gebruiksvriendelijkheid kunt u het beste kiezen voor de alumium uitvoering van de WingBar. Dankzij de aerodynamische vorm van de WingBar heeft u een erg stille dakdrager. Wilt u liever een dakdrager waarmee het laden en lossen gemakkelijker wordt gemaakt, dan is de Thule SlideBar de beste keus. De SquareBar heeft een vierkante vorm stang en is daarom in vergelijking met de WingBar en SlideBar wat minder stil.

Atera

Naast Thule biedt ook Atera dakdragers aan voor uw BMW X3. Dit kwaliteitmerk uit Duitsland levert de dakdragers compleet voorgemonteerd. Hierdoor is het monteren een eenvoudige klus. Ook zijn de Atera dakdragers voor de BMW X3 goed beveiligd tegen diefstal dankzij unieke Atera code sleutel. De lak van uw auto wordt beschermd dankzij de speciale coating op de voeten van de dakdragers.

Aguri

De aluminium Aguri Runner 2 dakdragerset is speciaal ontwikkeld voor auto's met een open dakrailing. Naast een aerodynamisch design en licht gewicht heeft de Runner 2 nog een ander bijkomend voordeel, hij is namelijk geschikt voor het gebruik van T-adapters. Met de dakdragers van Aguri bent u verzekerd van een veilige set. Aguri dakdragers zijn TÜV en CityCrash-test gekeurd.
 

Verschillende BMW X3 modellen

De dakdragers zijn beschikbaar voor de diverse BMW X3 modellen. De dakdragers zijn verkrijgbaar voor de volgende modellen:

BMW X3 G01 vanaf bouwjaar 2017
BMW X3 F25 van bouwjaar 2010 tot 2017
BMW X3 E83 van bouwjaar 2004 tot 2010

Gratis montage of bezorging

Ziet u op tegen het monteren van de dakdragers? Kies dan voor de optie ophalen. Wanneer u kiest voor ophalen van de Kia Picanto dakdragers, kunnen wij deze gratis voor u monteren. Net zo makkelijk! Heeft u de dakdragers het liefst thuis bezorgd? Geen probleem! Standaard verzenden wij de dakdragerset gratis binnen Nederland en België.

Wilt u dakdragers voor uw BMW X3 snel in huis hebben? Dan bent u bij Dakdragerwinkel.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis.