Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers BMW X5 kopen?

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragersystemen voor onderstaande BMW X5 modellen.

Kies uw model BMW X5 en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.Verschillende daktypes BMW X5

Of u nu een BMW X5 heeft met glad dak, geïntegreerde rails of dakrails, er is altijd een passende dakdragerset. Dankzij het ruime aanbod van Dakdragerwinkel.nl grijpt u nooit mis. Selecteer het juiste daktype van uw auto en u ziet welke dakdragers er geschikt zijn.

Glad dak of geïntegreerde rails

Dakdragerwinkel.nl levert complete dakdragers voor de BMW X5 (G05) vanaf bouwjaar 2018 met 2 verschillende daktypes. Optie 1 is: een normaal (glad) dak. Optie 2 is: een dak met geïntegreerde rails

Dakrails of geïntegreerde rails

Voor de BMW X5 (E70) van 2007 tot 2013 zijn er dakdragers beschikbaar voor 2 verschillende daktypes. Sommige uitvoeringen van de BMW X5 beschikken namelijk over een dakrails en andere modellen over geïntegreerde rails.

 

BMW X5 dakdragers ophalen of verzenden

Alle dakdragersets in het assortiment van Dakdragerwinkel.nl bezorgen wij gratis binnen Nederland en België. Zo haalt u uw BMW X5 dakdragers makkelijk en snel in huis en kunt u ze zelg op uw auto monteren.

Vind u het geen probleem om uw dakdragers zelf te komen halen en heeft u de dakdragers graag gemonteerd op uw auto? Bestel uw dakdragers dan online en kies voor de optie zelf ophalen. Wanneer u de dakdragers komt ophalen zal een van onze monteurs de dakdragers gratis monteren op uw auto dak. U kunt gratis parkeren voor de deur!


Ruim assortiment BMW X5 dakdragers bij Dakdragerwinkel.nl