Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers voor bedrijfswagen

Op zoek naar een imperiaal voor jouw bus of bestelwagen? Selecteer jouw merk, model, bouwjaar en daktype auto en krijgt het passende aanbod dakdragers te zien op Dakdragerwinkel.nl.


Imperiaal bedrijfsauto

Dakdragerwinkel.nl levert complete sets dakdragers voor jouw bus. Met een complete set hoef je niks extra's meer aan te schaffen om het imperiaal te monteren. De set wordt compleet geleverd met stangenset, voetenset, eventueel een kitset om de set passend te maken en het benodigde gereedschap.

Verschillende dak types

Wij leveren imperialen voor een breed scala aan auto's met verschillende type daken. Heb je een bus met T-profiel, vaste bevestigingspunten, geintegreerde dakrails, dakrails of een glad dak? Voor alle type daken hebben wij een passende drager.

Aluminium en staal

Je kunt kiezen tussen een aluminium of stalen dakdrager. Beide zijn ze geschikt als stevige dakdrager voor jouw (bestel)bus. Het verschil tussen staal of aluminium zit in de prijs en het aerodynamisch vermogen. Stalen dakdragers zijn wat zwaarder, en hebben een vierkante vorm. Hierdoor verbruik je in tegenstelling tot de alumnium versie meer brandstof. Aluminium dakdragers zijn daarentegen een stuk lichter en hebben een aerodynamische vorm. Financieel gezien ben je met stalen dakdragers goedkoper uit.

T-Profiel

Wanneer je kiest voor Aluminium dakdragers zoals bijvoorbeeld de Thule ProBar zijn deze voorzien zijn van een T-profiel en/of drievoudige sleuf. Dit is handig omdat je hier direct accessoires op kunt monteren zoals een ladderbeugel of ladderklem. Bij een Stalen imperiaal heb je hiervoor een adapter nodig.

Koop jouw bedrijfswagen dakdragers voor eenvoudig online op Dakdragerwinkel.nl of in onze winkel te Zevenhuizen (Zh).