Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Fietsendrager inklapbaar


Bestel vandaag nog en profiteer van een gratis verzending. Alle inklapbare fietsendragers worden direct uit voorraad verzonden!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Inklapbare fietsendrager kopen?

Bij het kopen van een inklapbare fietsendrager zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Hoeveel fietsen wil je vervoeren

Allereerst is het belangrijk om te kijken hoeveel fietsen je wilt vervoeren. Er zijn inklapbare fietsendragers op de markt die geschikt zijn voor 1 fiets, 2 fietsen, 3 fietsen of zelfs 4 fietsen. Houd er rekening mee dat hoe meer fietsen je wilt vervoeren, hoe groter en zwaarder de drager zal zijn.

7-polig of 13-polig

Een 7-polige aansluiting heeft zeven pinnen en biedt basisfunctionaliteit voor verlichting en remmen, terwijl een 13-polige aansluiting, zoals de naam al aangeeft, dertien pinnen heeft en meer functies biedt.

Met een 13-polige aansluiting kun je niet alleen de verlichting en remmen van de fietsendrager aansluiten, maar ook andere functies zoals achteruitrijlichten, mistlampen en stroomvoorziening voor accessoires zoals een koelbox.
Als je een fietsendrager met 13-polige aansluiting wilt aansluiten op een auto met een 7-polige aansluiting, kun je gebruik maken van een verloopstekker om de verschillende pinnen om te zetten en alsnog gebruik te maken van de basisfunctionaliteit van de fietsendrager

Kantelbaar

Een kantelbare fietsendrager is een type fietsendrager dat, zoals de naam al aangeeft, de mogelijkheid biedt om de drager te kantelen terwijl hij aan de auto is bevestigd. Hierdoor kun je gemakkelijker bij de kofferbak van de auto, zelfs als de fietsen nog op de drager staan.

Elektrische fietsen

Ook bieden we verschillende inklapbare fietsendragers aan voor elektrische fietsen. Fietsendragers voor elektrische fietsen zijn vijwel altijd trekhaak fietsendragers om zo het zwaardere gewicht van de fiets te dragen.

Voordelen van een opvouwbare fietsendrager

Als je regelmatig fietst en je je fiets wilt meenemen op vakantie of naar een andere bestemming, dan is een inklapbare fietsendrager een handige en praktische oplossing. Je hoeft je geen zorgen te maken over het innemen van te veel ruimte of het monteren van een complexe drager, omdat deze dragers gemakkelijk op te vouwen en op te bergen zijn wanneer ze niet in gebruik zijn. Met een inklapbare fietsendrager kun je veilig en gemakkelijk je fiets vervoeren en ben je altijd klaar voor avontuur, waar je ook heen gaat. Ook kunnen vrijwel alle inklapbare fietsendragers gemakkelijk gemonteerd worden op de trekhaak van de auto.

Tot slot is het handig om te kijken naar de afmetingen van de drager wanneer hij is ingeklapt. Zo kun je ervoor zorgen dat hij gemakkelijk op te bergen is en niet te veel ruimte in beslag neemt in je garage of kofferbak.

Lees hier onze reviews

 

Opvouwbare fietsendragers van Dakdragerwinkel.nl

Dakdragerwinkel.nl levert alle opvouwbare fietsendragers direct uit voorraad. Ook beschikken wij over een showroom waar veel van onze modellen zijn te bezichtigen. Mocht je nog vragen hebben over opvouwbare fietsendragers, neem dan contact op via info@dakdragerwinkel.nl of bel naar 079-593-1658 voor direct advies om de beste keuze te maken.