Al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dissel fietsendrager kopen?

Wilt u de fietsen meenemen naar uw vakantiebestemming met de caravan? Dakdragerwinkel.nl levert een assortiment met dissel fietsendragers van verschillende A-merken. De fietsendragers voor op de dissel zijn allemaal geschikt voor het vervoer van 2 elektrische fietsen. Op werkdagen voor 16:00u besteld, is morgen in huis!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Past een fietsendrager op mijn dissel?

Fietsendragers voor montage op de dissel van uw caravan zijn er in diverse modellen. Houdt echter rekening met een minimale benodigde ruimte van 40 cm om de fietsendrager op de dissel van uw caravan te monteren. Daarnaast moet de afstand van de dissel fietsendrager naar de auto een minimale afstand van 85 cm bedragen. Deze maat wordt aangehouden, zodat u niet de achterbumper of kofferbak van uw auto raakt wanneer u een scherpe bocht moet maken.

Houdt rekening met de montage van de fietsendrager aan de dissel. Mocht de dissel van uw caravan beschikken over een disselafdekking, dan adviseren wij altijd om deze eerst te verwijderen alvorens u de fietsendrager gaat monteren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gaten in de disselafdekking te boren.

Lees ook wat onze klanten zeggen

 

Dissel fietsendrager voor elektrische fietsen

Omdat de dissel van uw caravan een stevig onderdeel is, kunt u eigenlijk altijd een fietsendrager voor elektrische fietsen plaatsen. De dissel fietsendragers bij Dakdragerwinkel.nl hebben ook altijd een maximaal laadvermogen van 60 kg totaal en 30 kg per fiets. Dit betekent dat u met gemak één of twee e-bikes op de drager kunt vervoeren. Daarnaast zijn de fietsendragers veelal kantelbaar. Hierdoor heeft u altijd ruimte om bij de disselbak van uw auto te komen. U kunt de dissel fietsendragers namelijk ook kantelen inclusief fietsen. De Enduro BC260 heeft zelfs een schuifsysteem. Zo blijven de fietsen altijd horizontaal staan, wanneer u even wat uit de disselbak pakt.

Dissel fietsendrager kopen? | Dakdragerwinkel.nl