Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en België – Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Fietsendragers voor elektrische fietsen

Als je op zoek bent naar een fietsendrager voor elektrische fietsen, dan ben je bij Dakdragerwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment e-bike fietsendragers van A-merken. Deze leveren we ook nog eens snel en gratis bij jou thuis. Benieuwd? Bekijk dan snel ons aanbod fietsendragers voor elektrische fietsen!


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Kenmerken van e-bike fietsendragers

Elektrische fietsen hebben, naast de aandrijving, een aantal verschillen ten opzichte van traditionele fietsen. Daar moet in het design van de fietsendrager ook rekening mee gehouden worden. Zo zijn vanwege de toevoeging van een accu elektrische fietsen zwaarder dan gewone fietsen. Fietsendragers voor elektrische fietsen zijn daarom zo gemaakt dat ze een groter laadvermogen hebben dan gewone fietsendragers. 

Elektrische fietsen hebben meestal ook een breder frame dan gewone fietsen. Hier is in het ontwerp van fietsendragers voor elektrische fietsen ook rekening gehouden. De ruimte tussen de verschillende wielgoten is wat breder dan bij gewone fietsendragers, waardoor er genoeg ruimte is voor de frames van de e-bikes. 

Ons assortiment fietsendragers voor elektrische fietsen

Bij ons kun je terecht voor fietsendragers voor zowel één, twee, drie als vier elektrische fietsen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende types. Sommige modellen zijn opvouwbaar, waardoor deze eenvoudiger mee te nemen zijn. Andere uitvoeringen zijn kantelbaar. Deze fietsendragers voor e-bikes kun je naar beneden kantelen als je bij de kofferbak van jouw auto wilt, zelfs als er fietsen op de drager staan. 

Deze eigenschappen worden ook vaak gecombineerd. Er zijn dus ook e-bike fietsendragers die zowel opvouwbaar als kantelbaar zijn. Wat onze fietsendragers voor elektrische fietsen allemaal gemeen hebben, is dat ze trekhaak fietsendragers zijn. 

Verder hebben we zowel fietsendragers voor elektrische fietsen met een 7-polige stekkeraansluiting als met een 13-polige stekkeraansluiting. Let er bij het kiezen van een e-bike fietsendrager goed op welke stekkeraansluiting past op jouw auto om te voorkomen dat je de verkeerde koopt.  

Accessoires voor fietsendragers

De hoogwaardige kwaliteit van onze e-bike fietsendragers blijkt onder andere uit het feit dat ze allemaal gemaakt zijn door echte A-merken in de markt voor fietsendragers. Zo hebben we in ons assortiment: 
  • Hapro fietsendragers voor elektrische fietsen 
  • Thule fietsendragers voor elektrische fietsen 
  • Pro-User fietsendragers voor elektrische fietsen 
  • Spinder fietsendragers voor elektrische fietsen 
Al deze merken maken fietsendragers van hoge kwaliteit, waardoor je er lang gebruik van kunt maken. 

Verder hebben we in ons assortiment ook fietsendrager onderdelen. Hieronder vallen onder andere oprijgoten om jouw fiets makkelijk op de drager te krijgen, maar ook handige beschermtassen voor jouw fietsendrager voor elektrische fietsen. Voor alles dat met fietsendragers te maken heeft, bent je bij ons aan het juiste adres. 

Fietsendrager voor elektrische fietsen kopen?

Fietsendragers voor elektrische fietsen van hoogwaardige kwaliteit koop je eenvoudig bij Dakdragerwinkel. Als je bij ons online bestelt, profiteer je van een snelle levering. Bestel op werkdagen voor 16.00 uur en dan versturen wij jouw bestelling dezelfde dag nog naar de bezorgdienst. Daarnaast is bezorging van onze fietsendragers gratis. Je kunt jouw fietsendrager ook ophalen in onze showroom in Zevenhuizen. Verder kun je hier onze fietsendragers en de rest van ons assortiment met eigen ogen bekijken. Ook staan we hier altijd voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden of om jou te voorzien van advies. Kom daarom snel bij ons langs of bestel jouw nieuwe fietsendrager voor elektrische fietsen online bij Dakdragerwinkel.nl