Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Tips voor het handig indelen van je dakkoffer

Tips voor het handig indelen van je dakkoffer

Tips voor het handig indelen van jouw dakkoffer

Het indelen van je dakkoffer kan best een uitdaging zijn. Welke spullen kun je het beste in de kofferbak doen en welke in de dakkoffer? In deze blog van Dakdragerwinkel.nl geven wij tips hoe je het beste jouw dakkoffer kan indelen.

Thule Force XT XL | Black Aeroskin | Dakkoffer - Skibox

1. Maximaal gewicht

Houdt rekening met de maximale dakbelasting van jouw autodak. Tel het gewicht van de dakdragers en de lege dakkoffer bij elkaar op en bereken hoeveel gewicht er nog overblijft voor de spullen. Let op dat ook het maximale laadvermogen van de dakdragers en dakkoffer niet wordt overschreden. Probeer dus minder zware spullen in de dakkoffer te doen. Denk hierbij aan slaapzakken, dekens, luchtbedden, kussens en kleine tentjes. Of als je op skivakantie gaat, de wintersport uitrusting, jassen en wintersport kleding. Door het zwaartepunt van jouw auto laag te houden zorg je voor een betere wegligging van de auto.

2. Verdelen gewicht

Houdt bij het inpakken rekening met het verdelen van het gewicht. Probeer het meeste gewicht van de bagage tussen de dragers (in het midden van de dakkoffer) te doen. De rest kan je het beste in de neus en achterkant plaatsen.

3. Dakkoffertassen

Maak gebruik van dakkoffertassen om de ruimte optimaal te benutten. De dakkoffertassen passen perfect in de koffer waardoor er geen loze ruimte over blijft. Door jouw spullen in een tas te doen bescherm je ook de dakkoffer tegen krassen in de dakkoffer. Daarnaast is een dakkoffer nooit volledig waterdicht, doe je jouw spullen in tassen dan bescherm je deze ook tegen vocht.


Gaat het jou lukken om de dakkoffer handig in te delen?

Shop dakkoffers, dakkoffertassen en accessoires voordelig bij Dakdragerwinkel.nl of breng een bezoek aan onze showroom!
 
    20-07-2022 13:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.