Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Citroën C3 Aircross | vanaf bouwjaar 2018

Dakdragerwinkel.nl levert onderstaande dakdragers voor de Citroen C3 Aircross vanaf bouwjaar 2018 met open dakrailing.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Citroën C3 Aircross met dakrailing

Bent u op zoek naar dakdragers voor uw Citroën C3 Aircross vanaf bouwjaar 2018 met dakrailing? Bij Dakdragerwinkel.nl leveren wij deze voor u van de topmerken Thule, Yakima en Aguri.

 

Allesdragers van diverse A-merken

Voor de Citroën C3 Aircross zijn er dakdragers beschikbaar van 3 verschillende merken: Thule, Yakima en Aguri.

De Aguri is een voordelig en goedkope dakdrager. Daarnaast heeft u bij de Aguri weinig last van windgeruis. Nadeel van de Aguri is dat deze iets minder gebruiksgemak heeft omdat de dragers iets lastiger te monteren zijn dan de Thule en Yakima dragers.

De standaard sets van Thule worden uit 2 delen opgebouwd, namelijk: de stangenset en de voetenset. De set moet dus de eerste keer in elkaar gezet worden. Daarnaast kunt u bij de Thule stangen kiezen tussen een Stalen of Aluminium stang, waar de stale stang wat zwaarder en hoekiger is, en de aluminium want lichter en aerodynamischer. Ook hebben de Thule dragers nog een rubberen band die om de dakrailing heen gaat zodat ze nog beter vast zitten.

De Yakima sets bestaan uit 2 onderdelen. Ook deze sets maken gebruik van een auto specifieke kitset, maar de voeten en stangen zijn geïntegreerd. Ook hier kunt u losse kitsets voor bestellen. De Yakima stangen zijn iets lastiger te monteren dan de Thule stangen, maar zijn wel de meest stille dragers.

Verschillende type dakdragers

De Citroën C3 Aircross heeft dakrailingen. Dit houdt in dat de dakdragers op de dakrailing gemonteerd wordt. De Atera en de Yakima stangen worden tussen de railingen ingeplaats, wordt zorgt voor de meest stille dakdragers. De Thule heeft 2 verschillende soort dragers. De WingBar Edge, deze wordt ook tussen de dragers ingeplaatst en de Thule SquareBar en WingBar. Deze worden op de dakrailing gemonteerd. Voordeel van deze dragers is dat u meer bevestigingsruimte heeft. Nadeel is dat u meer last heeft van windgeruis omdat de dakdragers iets uitsteken ten opzicht van de dakrailing.

 

Dakdragers Citroën C3 Aircross ophalen of verzenden

Wij leveren de Citroën C3 Aircross dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij voor onze voorraad dakdragersets de volgende regel hebben: "Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis.". Daarnaast hoeft u voor levering in Nederland en België geen verzendkosten te betalen.

Wilt u de set liever ophalen in onze showroom? Wij zullen dan de dakdragers gratis voor u in elkaar zetten en op de auto monteren. Dit doen wij ten compensatie van de gratis verzending die wij bieden. Deze service geldt niet voor dakdragers van Menabo en Twinnyload.

Ruime keuze Citroën C3 Aircross dakdragers bij Dakdragerwinkel.nl