Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Citroen C4 (Grand) Picasso

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers voor onderstaande Citroën C4 Picasso en Citroën C4 Grand Picasso uitvoeringen. Klik op uw uitvoering en u ziet de geschikte dakdragers voor uw auto.


Dakdragersets voor diverse Citroën C4 Picasso uitvoeringen

Op Dakdragerwinkel.nl vindt u ruime keuze uit diverse dakdragers voor de Citroën C4 Picasso en Citroën C4 Grand Picasso. Alle dakdragersets worden compleet geleverd. Dit betekent dat u verder niets meer nodig heeft voor de montage op het dak van uw C4 (Grand) Picasso. De dakdragers van het merk Atera zijn zelfs al compleet voorgemonteerd en kunt u dus direct vanuit de doos op het dak plaatsen.

In bovenstaand overzicht maakt u simpelweg een keuze uit de diverse uitvoeringen / bouwjaren. U ziet dan alle geschikte dakdragersets voor uw auto. Het kan zijn dat u nog keuze moet maken tussen verschillende daktypes zoals bij de Citroën C4 Grand Picasso van bouwjaar 2013 tot 2018. U kiest dan eerst het daktype en dan ziet u alle geschikte dakdragersets.

De Citroën C4 Picasso is sinds 2018 geleverd met de naam Citroën C4 Spacetourer en Citroën C4 Grand Spacetourer. Ook voor dit model levert Dakdragerwinkel.nl complete dakdragersets.
 

Dakdragers Citroën C4 (Grand) Picasso ophalen of verzenden

Bij Dakdragerwinkel.nl kunt u de dakdragers voor uw auto ophalen of laten verzenden. De verzending van de dakdragerset is gratis binnen Nederland en België. Bij ophalen bieden wij u, ter compensatie van de gratis verzending, gratis montage aan. De gratis montage geldt voor de dakdragers van de merken Thule, Atera, Aguri en Yakima.

Dakdragers Citroën C4 Picasso en Citroën C4 Grand Picasso kopen? | Dakdragerwinkel.nl