Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Ford Ecosport kopen?

Maak hieronder de keuze tussen de EcoSport normaal (glad) dak of geïntegreerde railing op het dak. U ziet dan de geschikte dakdragers voor uw auto.


Weergave:
 

Ford Ecosport dakdragers koopt u eenvoudig online op Dakdragerwinkel.nl. Wij leveren dakdragers van verschillende A-merken binnen 1 tot 3 werkdagen aan huis.
 

Normaal dak of geïntegreerde railing

De Ecosport wordt met twee daktypes geleverd. Geïntegreerde/Dichte railing of een normaal/glad dak. De dakdrager voor de dichte railing klemt zich vast op de railing, die voor een glad dak om de dakrand. Dit betekent dat deze aan de binnenzijde van de dakrand (de rand boven de deur) komen.

U vindt bij ons complete dakdragersets, u heeft dus niets extra's meer nodig om uw dakkoffer, fietsdrager, wintersporthouder of watersportdrager op de Ford Ecosport te monteren.

Alle dakdragersets beschikken over een draagvermogen van 40 kg omdat de Ecosport een dakbelasting van 40 kg heeft.
 

Complete Ecosport sets van Yakima of Menabo

Wij leveren voor de Ford Ecosport dakdragers van Yakima en Menabo. De sets van Yakima hebben een aerodynamische vormgeving en zijn gemaakt van aluminium. De ThruBar set steekt voor een deel uit naast de bevestigingspunten, ideaal wanneer u de hoogst mogelijke bevestigingsruime op uw dakdragers wilt. De Flushbar set beschikt over afgeronde hoeken en is hierdoor de meeste stille allesdrager op uw Ecosport.

Bij Menabo heeft u keuze tussen de stalen en aluminium dakdragersets. De aluminium stang beschikt over afgeronde hoeken maar is niet zo stil als de Yakima dakdragersets.

Alle aluminium dakdragerstangen beschikken over een 20 mm T-profiel. Dit profiel wordt veelal gebruikt bij montage van dak fietsdragers, wintersporthouders en watersportdragers.
 

Gratis verzending binnen Nederland

Alle dakdragersets op Dakdragerwinkel.nl leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen gratis aan huis. Wilt u de set liever ophalen? Bij de Yakima dakdragers bieden wij gratis montage bij het afhalen bij onze showroom in Zuid-Holland. Dit kunnen wij voor de Menabo dakdragers helaas niet aanbieden.

Dakdragerwinkel.nl, expert op het gebied van Ford Ecosport dakdragers.