Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1 | Solliciteren? Klik hier
0
Winkelwagen

Dakdragers Ford Kuga kopen?

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande FORD Kuga modellen.

Kies uw Ford Kuga en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.


Ford Kuga dakdragers voor diverse uitvoeringen

Bent u op zoek naar de juiste dakdragers voor uw Ford Kuga. Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete dakdragers die bij uw auto passen. Al onze dakdragers zijn namelijk auto specifiek. Dit betekent wel dat u in bovenstaand overzicht eerst uw bouwjaar range en daktype moet kiezen.

U kunt bij de Ford Kuga kiezen tussen 2 verschillende daktype's, namelijk een normaal (glad) dak of een dak met een dakrailing. Daarnaast kiest u de juiste bouwjaar range en dan komen alle geschikte allesdragers voor uw type auto noor voren.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een Ford Kuga van bouwjaar 2013 tot 2019 met een normaal dak of voor een Ford Kuga van bouwjaar 2013 tot 2019 met een dakrailing.

Weet u niet zeker welk carrosserietype u heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw auto.
 

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Kuga dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima.

 

Dakdragers Ford Kuga van diverse A-merken

Wij leveren dakdragers van diverse A-merken. Deze merken onderscheiden zich op de punten gebruiksgemak en veiligheid. Zo vindt u onder andere de merken: Thule, Atera, Yakima, Menabo en Aguri in ons assortiment. Al deze merken worden geleverd met minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij de dakdragers van de merken Thule en Yakima is de garantie zelfs 5 jaar.


Dakdragerwinkel.nl, de expert in Ford Kuga dakdragers.