Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Ford Puma kopen?

Dakdragerwinkel.nl levert voor de Ford Puma met glad (normaal) dak vanaf bouwjaar 2019 onderstaande dakdragers.

Gratis verzending binnen NL of gratis montage bij ophalen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Ford Puma met glad dak

Bent u op zoek naar dakdragers voor uw Ford Puma vanaf bouwjaar 2020 met een normaal (glad) dak? Dakdragerwinkel.nl levert deze van het topmerk Thule.

 

Thule allesdragers

Voor de Ford Puma vanaf 2020 zijn alleen dakdragers van het merk Thule beschikbaar. Hierin kunt u wel kiezen tussen drie verschillende soort dakdragers. 

De Thule SquareBar set bestaat uit 3 verschillende delen. Namelijk: de stangenset, de voetenset en de auto specifieke kitset. De set moet dus de eerste keer in elkaar gezet worden, echter kunt u mogelijk bij een volgende auto wel losse onderdelen bestellen en kan het dus zo zijn dat u alleen ene nieuwe kitset nodig heeft voor uw auto. De Thule SquareBar is een vierkant vormige, stalen stang. Dit is de meest simpele drager van Thule waar u relatief veel last heeft van windgeruis. De dragers worden recht op de voetenset gemonteerd, waardoor ze iets uitsteken. Wel heeft u bij de SquareBar wat meer bevestigingsruimte.

De Thule WingBar Evo set bestaat ook uit 3 verschillende delen en werkt hetzelfde als de SquareBar. Deze stang is echter van aluminium en een stuk aerodynamischer. Dit komt omdat deze stang de vorm heeft van een vliegtuigvleugel. Daarom heeft u bij de WingBar Evo een stuk minder last van windgeruis. Ook de WingBar Evo wordt recht op de voetenset gemonteerd, dus ook deze drager steekt iets uit ten opzichte van het dak. Ook bij de WingBar Evo heeft u dus extra bevestigingsruimte.

De Thule WingBar Edge is de meest aerdynamische dakdrager. Dit komt omdat de dragers van de Edge niet uitsteken omdat de Edge een ander systeem heeft dan de SquareBar en de WingBar Evo. De WingBar Edge bestaan namelijk maar uit 2 delen,  de stangenset en de voetenset. Daarnaast besteld u bij de WingBar Edge de stangen los, omdat de voorkant van het dak breder is dan de achterkant. Dit is bij de Wingbar Edge heel belangrijk omdat de stangen tussen de kitset ingemonteerd worden, in plaats van erop. Door de ronde vorm van de kitset liggen de dragers mooier op het dak en heeft u het minste last van windgeruis. Ook kan dit een voordeel zijn bij het kopen van een nieuwe auto. Als deze andere maten heeft de de Puma, is de kans groter dat één van de twee stangen wel de juiste maat heeft en dan hoeft u maar één stang nieuw aan te schaffen.
 

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Puma dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima.

Dakdragerwinkel.nl, de expert in Ford Puma dakdragers.