Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Kia EV6 | 5-deurs vanaf bouwjaar 2021

Dakdragerwinkel.nllevert onderstaande dakdragers voor de Kia EV6.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Kia EV6 dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is specialist op het gebied van dakdragers, allesdrager, dakkoffers etc. en levert dus ook verschillende passende dakdragers voor de nieuwste Kia EV6 vanaf bouwjaar 2021. Daarbij bieden wij alleen dakdragersets van de bekende A-merken Menabo, Thule, Atera en Yakima. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige reis naar uw vakantiebestemming met alle bagage op het dak. Daarnaast kunnen we u garanderen dat uw Kia EV6 niet beschadigd bij de montage van de dakdragers.
 

Dakdragers Kia EV6 monteren

De dakdragers zet u de eerste keer helemaal in elkaar. Daarna kunt de de dakdragers altijd binnen 5 tot 10 min op de auto plaatsen.
 

Kia EV6 dakdragers verzenden of ophalen

Dakdragerwinkel.nl levert de Kia EV6 dakdragers uit eigen voorraad. Dit betekent dat wij u altijd een levertijd van 1 tot 3 werkdagen kunnen garanderen. Daarnaast is de verzending binnen Nederland en België gratis.

Natuurlijk kunt u de dakdragers ook ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Ook in onze showroom hebben wij een groot gedeelte van onze Kia EV6 dakdragers liggen. Hierdoor kunnen wij u de verschillen bij de allesdragers laten zien en uitleggen. Bij de sets van Thule, Atera en Yakima bieden wij zelfs gratis montage bij ophalen. Wij zullen de dakdragers voor de EV6 voor u in elkaar zetten en deze op de auto plaatsen. Dit doen wij ter compensatie van de gratis verzending. Helaas kunnen we deze montage niet voor de Menabo dakdragersets verzorgen.

Dakdragers Kia EV6 vanaf 2021 kopen? | Dakdragerwinkel.nl