Dakdragers Kia Niro

Dakdragerwinkel.nl is de dakdragerexpert en levert dakdragers voor onderstaande Kia Niro uitvoeringen.

Kies uw model Kia Niro en bestel de juiste dakdragers eenvoudig online.

Kia Niro dakdragers

Dakdragerwinkel.nl, de dakdrager specialist van Nederland. Wij leveren altijd complete dakdragers en onze dakdragersets zijn altijd autospecifiek. Dat betekent dat u in bovenstaand overzicht eerst uw carrosserietype en bouwjaar range moet kiezen.

Bij de Kia Niro passen eigenlijk op elk dak dezelfde dragers. Zowel bij de uitvoering van 2016 tot 2019 en die vanaf 2019 zit namelijk hetzelfde dak. Dit houdt in dat alle allesdragers die op de Kia Niro passen naar voren komen.
 

Gratis verzending of gratis montage

Heeft u graag dat u dakdragers voor u op het dak van uw auto gemonteerd worden? Dit is voor ons geen probleem. Wanneer u de Niro dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zui-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Heeft u liever dat uw dakdragers thuis worden bezorgd? Dit doen wij van Dakdragerwinkel.nl gratis in heel Nederland en België.
 

Dakdragers Kia Niro van diverse A-merken

Wij leveren dakdragers van diverse A-merken. Deze merken onderscheiden zich op de punten gebruiksgemak en veiligheid. Zo vindt u onder ander de merken: Thule, Ater, Yakima, Menabo en Aguri in ons assortiment. Al deze merken worden geleverd met minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij de dakdragers van de merken Thule en Yakima is de garantie zelfs 5 jaar.

Bestel bij de dakdrager expert van Nederland, Dakdragerwinkel.nl