Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Kia Picanto



Dakdragers van diverse A-merken

Bent u op zoek naar dakdragers voor uw Picanto, Dakdragerwinkel.nl heeft ruimte keuze uit verschillende Kia Picanto dakdragers. Zo leveren wij dakdragers van de A-merken Thule en Atera.
 

Thule dakdragers

Thule heeft verschillende verschillende laadstangen in hun assortiment. Dakdragerwinkel.nl levert de Thule Squarebar, Thule WingBar en Thule WingBar Evo. Het laadvermogen van de diverse dakdragerstangen varieert van 90 tot 100 kg. Voor het maximale laadvermogen is altijd de dakbelasting van uw auto leidend.

De SquareBar van Thule heeft een kunstof coating, deze biedt extra grip voor lading op het dak. Daarnaast heeft deze stang een vierkante vorm en maakt de stang dus het meeste geluid wanneer deze op het dak van uw Picanto gemonteerd is.

De WingBar van Thule is voorzien van een T-track sytseem. Door het T-track systeem is een snelle installatie/verwijdering van de accessoires mogelijk. WindDiffuser-technologie verstoort de luchtstroom om windgeruis en weerstand te verminderen en het brandstofverbruik te verbeteren. Verkrijgbaar in aluminium kleurige en zwarte uitvoering.

De WingBar Evo van Thule is de nieuwe uitvoering en opvolger van de standaard Thule WingBar. Ook de Evo is beschikbaar in 2 kleuren. Het grootste verschil ten opzichte van de voorganger is het rubber in het T-profiel. Deze hoeft namelijk niet verwijderd te worden bij te montage van T-stukken.
 

Atera dakdragersets

Atera is een Duits kwaliteitsmerk. De dakdragers van Atera zijn gebruikersvriendelijk, die geleverd wordt met een gebruikshandleiding hoe u stap-voor-stap het monteren van uw dakdragers tot een goed eind brengt! 

De dakdragers vallen onder verschillende prijsklasses en zijn verkrijbaar in zwart staal en aluminium. Atera dakdragers hebben een laadvermogen van tussen de 75 kg en 100 kg, maar u moet ook eerst de draagvermogen van het dak van uw voertuig controleren. 
 

Verschillende Kia Picanto modellen

De dakdragers zijn beschikbaar voor de diverse Kia Picato modellen. De dakdragers zijn verkrijgbaar voor de volgende modellen:

Kia Picanto 5-deurs vanaf  bouwjaar 2017
Kia Picanto 5-deurs van bouwjaar 2011 tot 2017
Kia Picanto 5-deurs van bouwjaar 2004 tot 2011
 

Picanto dakdragers verzenden of ophalen

Wanneer u de voorraad dakdragers Kia Picanto op werkdagen voor 16:00u besteld worden ze de volgende dag bij u aan huis geleverd. Al onze dakdragers worden gratis thuis bezorgd. Ook heeft u de mogelijkheid om de dakdragerset op te halen in onze showroom. Ter compensatie van de verzendkosten zullen wij de dakdragers dan gratis op uw Kia Picanto monteren.

Dakdragers Kia Picanto kopen? Dakdragerwinkel.nl