Dakdragerwinkel.nl, al 15 jaar de specialist van Nederland en BelgiĆ« ā€“ Klantwaardering 9.1
0
Winkelwagen

Dakdragers Mazda CX-30 | vanaf bouwjaar 2019

Dakdragerwinkel.nl levert voor de Mazda CX-30 met normaal (glad) dak vanaf bouwjaar 2019 onderstaande dakdragers.

Kies onderstaand uw daktype en u ziet alle geschikte dakdragers voor uw auto.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Mazda CX-30 dakdragers

Dakdragerwinkel.nl is de dakdrager specialist en levert complete Mazda dakdragers direct uit voorraad. Al onze dakdragersets zijn auto specifiek. Dit betekent dat niet alle dakdragers op de Mazda CX-30 vanaf bouwjaar 2019 passen. Daarom zijn er voor de CX-30 alleen maar dakdragers van de merken Thule en Menabo beschikbaar.
 

Dakdragers van verschillende merken

Dakdragerwinkel.nl levert dakdragers van diverse A-merken. Alle dakdragers worden geleverd als complete sets. Dit betekent dat u verder niets meer nodig heeft om uw dakkoffer, skihouder, fietsdrager of lading te vervoeren op het dak van uw Mazda. Voor de CX-30 zijn er dragers beschikbaar van 2 verschillende merken, Dit zijn Menabo en Thule.

De Menabo dakdragersets zijn onze budget mogelijkheden. U ontvangt 2 jaar garantie op deze dragers, daarnaast hebben de dragers een semi-pasvorm. Dit betekent dat ze passen op een grote lijst met auto's met een glad dak, mede hierdoor komt het draagvermogen niet hoger dan 50 kg. Daarnaast zijn de Menabo dakdragers relatief lastig te monteren. 

De Thule dakdragers bestaan uit 3 onderdelen. De stangenset, voetenset en auto specifieke kitset. Voordeel van dit systeem is dat u mogelijk bij de volgende auto alleen een nieuwe kitset hoeft te kopen om de dakdragers passend te maken op de auto. Daarnaast beschikt u altijd over de perfecte pasvorm en een anti diefstal beveiliging.

 

Gratis verzending of gratis montage

Alle producten op Dakdragerwinkel.nl worden gratis aan huis geleverd. Mocht u nog wat extra tips willen voor de montage en/of gratis gemonteerd hebben? Wanneer u de Mazda CX-30 dakdragers komt ophalen in onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), zal één van onze monteurs de dakdragers op uw auto plaatsen. Dit geldt overigens alleen op de dakdragers van Thule, Atera en Yakima. Dus helaas niet voor de Menabo sets.

 

Dakdragers Mazda CX-30 vanaf bouwjaar 2019 kopen? | Dakdragerwinkel.nl